Кардигани byMe. Деталі – аби ділитися важливими сенсами

Базові речі теж можуть бути особливими. Можна зберегти класичну форму тої чи тої моделі одягу, бажаний колір і основні функції, одночасно додавши цікавинку, яка не обтяжує. Особливою базову річ робить визначна деталь. Цією деталлю може стати прихований за комірцем символ, інакший ґудзик чи ледь помітний розріз. Важливо, аби та деталь була наповнена сенсом. Тоді річ стає особлива не лише візуально, але й цінна своїм значенням для власниці чи власника. Сенси речей byMe – у деталях. Нам важливо зберегти практичність речі, аби вона пасувала і на щодень, і для особливих подій. Кожна річ TM byMe має місію – закохувати українців в українське. Так кофта кардиган byMe покликана закохувати в українські орнаменти. Орнаменти на кардигані – те, що наділяє їх вирішальним сенсом – закохувати українців в українське. Аби подивитися більше світлин і купити кардиган, заходь на нашу сторінку в інстаграмі.

купити жіночий кардиган byMe

 

Жіночий кардиган byMe – аби щиро закохатися

 

Жіночий кардиган byMe – це поєднання зручності й важливісті значень. Він належить до колекції [перед весною] й пропонує власниці розділити головну місію – закохувати українців в українське. Для цього на рукаві кожного кардигана залишаємо бірку-нагадування «з а к о х у в а т и».

Кардиган жіночий:

прилягає до тіла – обирай цю модель до образів із об’ємним жакетом або як основу до штанів і спідниць;
м’який на дотик – аби тілу було приємно й безпечно впродовж дня;
весняних кольорів – аби гармоніювати з настроєм природи й ділитися ним зі світом;
має особливі ґудзики – із вигравіюваними орнаментами.

Орнаменти – особливість цієї моделі. Вони взяті з українських традиційних сорочок. Тепер ти зможеш носити їх як оберіг. А ще – кардиган жіночий теплий, аби в перші ще прохолодні дні весни почуватися комфортно. Аби обрати й купити жіночий кардиган, переходь у розділ «Кардигани» – там усі доступні розміри й кольори. TM byMe – аби закохувати в українське щиро.

Як купити кардиган жіночий від byMe?

Бренд одягу byMe – про актуальні сенси й важливі значення. У передвесняній колекції ми зібрали речі, аби кожен і кожна з нас могли згадати свою близькість до українських традицій – вони живуть і досі. Обираючи кардиган byMe, ти обираєш закохувати в українські орнаменти.

Купити кардиган жіночий можна тут:

у шоурумі в Києві – на Хрещатику, 46;
на сайті byme.ua – у розділі «Кардигани»;
в інстаграмі – на сторінці @tm.byme.

Обирай зручний для себе спосіб і закохуй в українське разом з нами.

Купити кардиган жіночий від Баймі