Ідеї стилізації штанів від засновниці бренда byMe – Аліни Сердюк

Експериментувати – обов’язкова умова, якщо шукаєш свій стиль або просто хочеш урізноманітнити образи. Вивчати тканини, поєднання фактур і кольорів, планувати образи завчасно – теж корисно. Та найнадійніший спосіб знайти щось нове – міряти заплановані чи омріяні образи. Тут важливо не боятися бачити себе різною. Інколи зібрані образи мають набагато кращий вигляд в уяві, аніж у реальності. Але в цьому й цінність експериментів – пробувати різне, відсіювати непотрібне й добирати те, у що закохуєшся. byMe – одяг, який закохує українців в українське. Та насамперед він має закохати свою власницю. Аби ти знайшла свої речі, Аліна Сердюк, засновниця byMe, підготувала улюблені образи зі штанами з колекції «з а к о х у в а т и». Завітай до шоуруму поміряти й купити жіночі штани, що тебе закохають.

Жіночі штани byMe

 

Штани жіночі byMe – образи, що закохують

 

Штани жіночі з колекції «з а к о х у в а т и» створені, аби ти закохалася в українське щиро й назавжди. А потім ділилася цим коханням зі світом. Та спершу вони закохають тебе! Заходь у розділ «Штани», аби вибрати свої й купити штани жіночі.

Жіночі штани byMe:

штани жіночі класичні – прямі, вільні, мають анатомічний пояс і надійні ґудзики;
штани з кльошем – прилягають на талії, мають розрізи внизу.

Усі штани пропонуємо 3 довжин – petite для зросту 158-165 см, middle для 166-172 см і long для 173-180 см. Обирай за зростом чи просто за вподобанням.

Заходь приміряти такі образи:

Прямі чорні штани + чорний топ + чорний об’ємний жакет + білі кеди. Цей образ зручний на щодень, але водночас із цікавинкою – топа без блузи чи лонгсліва. Обирай, аби врізноманітнити щоденне вбрання.
Сірі прямі штани + блакитний фактурний лонгслів + чорний топ зверху лонгсліва + пухнасті балетки. Такий образ буде більш бешкетним і грайливим. Якщо хочеш більше виразності – обирай яскраву сумку чи аксесуари.
Бежеві штани кльош + бежевий кардиган з орнаментами + кавові дербі. Одноколірні образи увиразнюють особливості фігури й приковують увагу до деталей – продумай для такого образу макіяж або прикраси.

Бренд одягу byMe – простір, де можна пізнавати себе зі щирої цікавості й закохувати щодня. Обирай речі, у які закохалася.

Де купити штани від byMe?

Купити штани потрібного розміру й довжини можеш онлайн або офлайн – обирай зручний варіант:

на сайті – жіночий одяг byme.ua;
або в шоурумі в Києві – на Хрещатику, 46.

За будь-яких запитань чи складнощів, звертайся в підтримку на сайті чи пиши нам у директ інстаграму – допоможемо все виправити. Залишайся з нами, аби закохувати себе і світ в українське!

штани жіночі класичні від Баймі