Який колір кардигану обереш ти – а може забирай усі?

Жіночий кардиган – невіддільна частина осіннього гардероба. З ним створюй образи для на щодень чи для особливої події. Його носи як самостійний елемент, або ж одягай як додатковий теплий шар. Кардигани жіночі – це про затишок. Короткий кардиган від byMe – про затишок і цінні сенси. Одяг byMe – це речі, що мають значення. Їх створюємо, аби розповісти про важливе. Прагнемо, аби крізь якісний і цінний український одяг, світ дізнався більше про історію, традиції й культуру нашого народу. ™ byMe – місце, де плекаємо українське.

Жіночі кардигани від byMe

 

Жіночі кардигани від byMe: цінне в деталях

Жіночі кардигани є частиною колекції «Закохувати в косівську кераміку». Крізь них розповідаємо про те, чим пишаємося, – українське мистецтво. Косівська мальована кераміка – свідчення таланту українських майстрів і майстринь. У ній відтворено історія життя й побуту Гуцульщини. Сьогодні вона відома у всьому світі: косівська мальована кераміка є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Пишаємося нею й прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. Купити кардиган із колекції «Закохувати в косівську кераміку» – поділитися рідним зі світом.

  1. Кольори для них обрали не випадково. Так, створили кардиган жіночий чорний для твоїх базових поєднань. А ще – кардиган бежевого кольору для ніжних. Особливе місце займає синій кардиган. Синя барва – надважлива. Саме її радянська влада забороняла використовувати в розписі кераміки. Сьогодні українські майстри й майстрині знову додають її до своїх робіт. Так і ми додали її до колекції на знак протесту й відродження.
  2. Кардигани мають цінні деталі. Так, зверни увагу на ґудзики. На них вигравіювали традиційні косівські глечики – дзбан, баньку, калач і плесканець. Саме такі форми розписували косівські митці й мисткині. Обирай замовити кардиган із нової колекції – збирай власну колекцію косівської кераміки.
  3. Кардиган прикрасили стрічками для твоїх особливих образів. Їх зав’язуй попереду, лишай висіти, обв’язуй навколо шиї чи залишай бантик ззаду. Бренд одягу byMe – про твої поєднання й сенси.

 

Який кардиган жіночий купити в byMe?

 

купити кардиган byMe

Кардиган жіночий. Купити його – твій вибір ділитися цінним крізь стильні образи.Кардиган поєднуй з:

квіточкалонгслівами,
квіточкалонгслівами в сіточку,
квіточкатопами,
квіточкаспідницями,
квіточкасукнями.

Допасовуй до нього:

квіточкасорочки,
квіточкатеплі сорочки,
квіточкапіджаки,
квіточкапальто,
квіточкабомбери,
квіточкапуховики.

Зверни особливу увагу на сині поєднання. Так зможеш розповісти про нашу історію й нашу боротьбу. Поєднуй синій кардиган з:

квіточкапіджаком синього кольору в жовту клітинку,
квіточкасиньою майкою з косівським глечиком,
квіточкатеплим костюмом із колекції «Глек». На них також вишили косівські глеки,
квіточкавзуттям із нової колекції – на ньому залишили сині квіти.

Купити кардиган вдасться двома способами.

  1. Оформлюй замовлення на byMe.ua чи в наших соціальних мережах. Дізнавайся більше про розміри, матеріал і сенси. Обирай зручний спосіб доставлення.
  2. Завітай на примірку в шоурум за адресою Хрещатик 46. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.