Яке значення має вишивка на джинсах byMe?

Джинси жіночі – невіддільна частина гардероба сучасної жінки. Їх допасовуємо до поєднань на щодень і образів для особливих подій. Жіночі джинси – це комфортно, зручно, стильно й завжди актуально. Саме тому, створюємо їх у кожній новій колекції. І, щораз зберігаючи важливі для byMe аспекти якости, ми робимо кожні джинси жіночі особливими. Кожна нова вишивка ділиться новою історією. Адже український бренд byMe – простір, де вірять, що речі мають значення.

Джинси з вишивкою byMe

 

Джинси з вишивкою: ідеї й сенси

 

У новій весняній колекції втілили джинси з вишивкою. Нова колекція присвячена театру «Березіль». Створений режисером Лесем Курбасом, театр знаменував новий шлях модерного українського мистецтва. Яскраві барви, костюми й декорації, європейські сюжети й незвичайні режисерські рішення, театр «Березіль» міг підкорити цілий світ. Проте радянські кулі в скронях завадили цьому. У колекції висловлюємо наше захоплення й шану «Березолю», місцю створену геніями часу: Лесем Курбасом, Вадимом Меллером, Миколою Кулішем і багатьма іншими.

Купити жіночі штани в byMe

У колекції побачиш такі штани – джинси жіночі:

  1. Базові блакитні джинси жіночі створили зі 100% бавовни. Прямого силуету вони пасуватимуть до будь-якого стилю й поєднання, а отже ділитися їх сенсами зможеш завжди. На штанині джинсів вишили інженера – персонажа з вистави «Газ». Контраверсійна антиутопія, вистава «Газ» Леся Курбаса й досі залишилася не розгаданою. Адже це була антиутопія на життя чи про життя в СРСР.
  2. Блакитні джинси з особливими елементами. Також блакитні й зі 100% бавовни вони припадуть до душі. Цікавинки їм додають фігурні шви. А ще – вишивка на кишенях позаду. Зобразили декорації до вистави «Народний Малахій». Створені художником театру Вадимом Меллером, вони стали частиною однієї з найкращих постановок «Березолю». «Народний Малахій» – одна зі спільних робіт Леся Курбаса й Миколи Куліша.

Усі брендові джинси з нової колекції «Березіль» діляться важливим.

Чому варто купити жіночі джинси byMe?

Купити жіночі джинси з нової весняної колекції «Березіль» – це закохувати себе й світ у цінне. Український виробник одягу byMe – це про прагнення закохувати світ в українське. І це прагнення ми втілюємо в кожній деталі. Так, джинси жіночі з вишивкою розкажуть не лише про сенси модерного українського театру «Березіль», а про цінність українського бізнесу. Джинси TM byMe це:

тезаШирока розмірна сітка: від XXS до XXL,
тезаЯкісні матеріали: усі жіночі джинси створили зі 100% бавовни,
теза3 довжини, аби кожна знайшла пару для себе: petite, middle, long,
тезаВишивка, аби могла ділитися цінними сенсами зі світом.

Брендові джинси від byMe – річ, що справді створена закохувати в українське: від матеріалів до сенсів. Купити джинси жіночі зможеш двома способами:

  1. Онлайн – на byme.ua чи в соціальних мережах бренду,
  2. У шоурумі – за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.

Нові джинси жіночі. Купити їх – закохувати світ в українське.