Як нова колекція byMe закохує в українське слово крізь жіночі сорочки?

Мова — це наша ідентичність. Це ДНК нації та душа народу. Мова визначає й вирізняє нас. І, звичайно ж, мова об’єднує. І чи можливо нам закохувати в українське, не закохуючи в українську мову. 

жіноча сорочка від byMe

Ми, український бренд одягу byMe, плекаємо мову щодня. А цього літа зробили й щось значно більше. Ми створили колекцію, присвячену українській мові. Нова колекція одягу має назву «Скрипниківка». 

Усі речі з колекції «Скрипниківка» промовляють любов’ю до рідної мови: її справжніх рис і особливостей. Ба більше, усі вони спонукають пізнати історію мови й відроджувати її справжню. Основою колекції стала історія правопису 1928 року — «скрипниківки». Тоді його створили мовознавці з усієї країни, аби зберегти всі традиції мови й об’єднати народ. Звісно, совєти не могли дозволити цьому бути. Правопис було заборонено, а його творців знищено. Проте сьогодні «скрипниківка» знову у всіх на вустах, а частина її правил актуальні й нині. Ми ж закликаємо знати й відроджувати всі! 

Закохувати в красу й самобутність української мови. Таку мету має кожна річ із колекції, зокрема й сорочки жіночі. 

 

Про що жіноча сорочка від byMe з колекції «Скрипниківка»? 

 

купити сорочку жіночу з колекції «Скрипниківка»

У колекції «Скрипниківка» є одна жіноча сорочка. І сьогодні хочемо розповісти про неї трохи більше. 

  • Брендові сорочки з колекції «Скрипниківка» виготовлені з натуральних тканин: бавовни й льону. Створені для літа, вони будуть актуальними за будь-якої погоди й навіть у найбільшу спеку. 
  • Стильні жіночі сорочки з колекції «Скрипниківка» ми створили об’ємного крою. А також у широкій розмірній сітці: від XXS до XXL. Ми прагнемо, аби наші сорочки пасували у кожній. У колекції вдасться купити жіночу сорочку двох базових барв: молочної й чорної. Ми робимо все, аби купити брендовий одяг від byMe було запорукою твого комфорту й найпершим вибором. 
  • Про що ж розповість вишита сорочка жіноча? До базової сорочки ми додали фігурний комірець. Придивився: на ньому зобразили різні слова. Усі їх ми написали за «скрипниківкою». Деякі знайомі нам за чинним правописом, як от: міт чи любови. А інші, як от: инший, соняшний чи клюб — залишилися лише на сторінках «скрипниківки». Проте ми закликаємо знати як ті, так і інші. І не лише знати, а й обов’язково вживати! 

Отож, які вони — сорочки жіночі з нової колекції «Скрипниківка»? Це сорочки виготовлені з якісних і натуральних матеріалів, у базових кольорах і комфортного силуету. А крім того це речі з надзвичайно особливим значенням. Такі вони — жіночі сорочки. Купити, які зможеш за вказівками далі. 

Як купити сорочку жіночу з нової колекції «Скрипниківка»?

Купити сорочку жіночу з нової колекції «Скрипниківка» двома способами: 

  1. онлайн: цілодобово працює магазин одягу byme.ua, 
  2. офлайн: ми, виробник жіночого одягу byMe, маємо шоурум у Києві. З 11:00 до 20:00 ми працюємо за адресою Хрещатик, 46. І чекаємо тебе на примірку щодня! 

Закохувати в красу української мови.