Як носити пуховик від byMe – ідеї стилізації

Одяг byMe – це поєднання, що покликане закохувати з першої речі. Проносимо цю думку крізь кожну річ і аксесуар. З нею створюємо й верхній жіночий одяг. У ньому поєднуємо затишок і цінні сенси, аби закохувати в українське було просто й зручно. Верхній одяг для жінок від byMe – це тепло для твого тіла й серця. Цієї зими створили пуховик жіночий у колекції «Глек».

Верхній одяг для жінок від byMe

 

Куртка-пуховик жіноча: як стилізувати?

 

Куртка-пуховик жіноча від byMe стане чудовим доповненням твого зимового гардероба. Створюючи її, прагнули, аби ти почувалася комфортно й могла закохувати в українські сенси за будь-якої погоди. Створені з водонепроникної тканини, жіночі пуховики стануть у пригоді цієї зими. Утеплені синтепухом і з флісовою підкладкою, жіночі пуховики українського виробництва зігріють до -20. Тож купити пуховик жіночий від byMe – обрати закохувати в українське завжди й усюди. Цієї зими обирай короткий пуховик чорного кольору чи пуховик жіночий довгий брунатної барви. Брунатна – барва особлива для колекції. У колекції «Глек» ділимося сенсами косівської мальованої кераміки. У її малюнках збережено історію, звичаї й побут Гуцульщини, майстерність майстрів і майстринь місцевості. Саме тому, розповідаємо про неї в колекції. Прагнемо зберегти культурну спадщину нашого народу. Косівський розпис виконували в тріаді барв, однією з яких і була брунатна. На перший погляд, куртка – базовий пуховик жіночий. Купити його, насправді ж, завдяки особливим деталям його вдасться незвично стилізувати.

квіточкаКороткий пуховик має два капюшони на вибір. Капюшон із глечиками базових кольорів, проте не базових сенсів. На ньому побачиш дзбан, баньку, калач і плесканець – традиційні форми косівських глечиків. Капюшон із косівськими кахлями – яскравий. На ньому різні кахлі й різні малюнки, у ньому – давня традиція Гуцульщини. Дивлячись на кахлі на батьківській печі, вони вперше вивчали світ.
квіточкаДовгий пуховий брунатної барви. Допасовуй навіть до звичних поєднань – додавай їм змісту й настрою. TM byMe – для твого змістовного стилю.

Кожен пуховик прикрашає шеврон. На ньому зобразили кролика із боклажки косівської майстрині Павлини Цвілик. Мисткиня відома в Україні й світі, а її роботи високо цінують. Прагнемо зберегти пам’ять про неї й вплести її в буденність. Хочемо ділитися зі світом тим, чим пишаємося. Шеврон можеш зняти й додати на будь-яку іншу річ, що має місце для нього.

 

Як купити жіночий пуховик від byMe?

 

купити жіночий пуховик від byMe

Купити жіночий пуховик – це обрати теплу й затишну річ для своєї зими. Це обрати ділитися сенсами, що близькі серцю. А ще – це обрати закохувати в українське. Поширювати місію бренду byMe. Зробити це вдасться двома способами:

квіточкаПридбати пуховик, довгий чи кроткий, зможеш онлайн – на byme.ua. На сайті зможеш дізнатися більше про склад, температурний режим і розмірну сітку.
квіточкаКупити куртку зможеш і в шоурумі. Магазин у Києві працює щодня за адресою Хрещатик 46. Тут чекаємо тебе на примірку з 11:00 до 20:00.