Гольфи від виробника byMe – для затишної осені

«Закохувати в косівську кераміку» – колекція, створена надихати. Надихати зі щирої цікавості вивчати українське і його особливості. Прагнемо, аби речі з нової осінньої колекції познайомили тебе з косівською керамікою й закохали в українське назавжди. Для нас важливо поширювати думку, що українське – варте нашої уваги. Косівську кераміку цінують в усьому світі: вона належить до нематеріальної культурної спадщини людства. Хочемо, щоб українки й українці так само цінували особливості нашої культури й поширювали її у світі. Кожна річ із колекції особлива сенсами: на ледь помітних, але виразних деталях залишили найважливіші значення. Кожне значення – про історію й особливості косівської кераміки. Ці ж деталі мають і жіночі гольфи від виробника. Далі розповімо, чим вони вирізняються серед інших. А зараз можна переглянути всі доступні моделі й купити стильний гольф, який закохав. Бренд byMe – місце для найщиріших сенсів. Обирай серцем.

гольф жіночий теплий by me

 

Жіночі гольфи: деталі, що мають значення

 

Жіночі гольфи – завжди про комфорт і затишок. А ще – про настрій осені. Коли повітря вже прохолодне, а комірці стають вищими. Прагнули створити нові гольфи максимально затишними й м’якими. Але важливо, аби жіночі водолазки мали цінне значення. Вони належать до колекції «Закохувати в косівську кераміку», а тому покликані розповісти про косівську кераміку більше. Ми розповімо тобі, а ти поділишся зі світом. 

Гольфи byMe:

квіточкаМ’які, зі щільної тканини й теплі. Пасуватимуть до вже прохолодної осені, або й холодної – як низ під жакет чи пальто. Мають еластичну горловину, що не тиснутиме. Гольф жіночий теплий – ідеальний із класичними штанами з високою лінією талії. Це пара для осені, що одразу закохує в комфорт.
квіточкаЖіночий гольф купити можна двох кольорів: молочний і сірий. Обрали саме ці відтінки, аби було зручно поєднувати з базовими речами або як основу для особливих образів. А ще – саме ці кольори поєднувані з рештою речей з нової осінньої колекції. Спробуй знайти свої варіанти.
квіточкаСаме ці кофти гольфи жіночі особливі сенсами: на рукаві кожного вишили три маленькі квітки. Це фрагменти з косівської мальованої вази XIX століття. Саме в деталях – головні сенси, що діляться важливим і цінним зі світом. Обирай, аби додати значень до буденності.

 

Де купити жіночий гольф із нової колекції?

 

Гольфи жіночі – завжди доречні для осені. Можна одразу брати різні кольори, аби додавати їх до щоденних затишних образів. Обов'язково спробуй поміряти гольф із новою мініспідницею плісе або мідіспідницею з молочного джинсу. 

купити стильний гольф баймі

  1. Купити жіночий гольф можна одразу на сайті. Або ж заглянь у наші соцмережі – там знайдеш більше світлин і відео з речами. Обирай свій розмір або замовляй наперед, якщо він поки недоступний. А за те, що чекаєш свою річ, додаємо -5% знижки до особистої. 
  2. Купити водолазку можна і в нашому шоурумі на Хрещатику, 46. Заходь до нашого простору знайомитися з новинками й міряти вподобані речі. 

™ byMe – аби закохуватися й закохувати в українське.