Гольфи від byMe – базова річ поза часом

Гольфи жіночі є невіддільною частиною гардероба в будь-якому стилі. Їх допасовують до речей на будь-який смак чи подію, адже це зручно, стильно й практично. Обираючи гольф базовий, ти отримуєш можливість зібрати поєднання до настрою чи дрес-коду, базове чи незвичайне. А ще гольф стане чудовим додатковим шаром для зимових образів. У ньому завжди тепло й затишно, а, одягаючи його під щось, у ньому завжди зручно. Тож купити жіночий гольф – важливий вклад у формування бази гардероба, що буде актуальною завжди.

Жіночі гольфи від byMe

 

Жіночі гольфи від byMe: стиль виплеканий сенсами

 

Жіночі гольфи є базовою річчю в гардеробі. Проте навіть найбазовіша річ може стати особливою. З вірою в це працюємо ми – бренд одягу з сенсами byMe. Щораз створюючи нову колекцію, вкладаємо в неї цінні українські сенси. Так значення мають навіть базові гольфи. Купити їх стає чимось більшим ніж просто обрати річ, адже крізь них зможеш закохувати світ в українське. Цієї зими створили теплі водолазки в колекції «Глек». У ній ділимося сенсами косівської мальованої кераміки. У виробах майстрів і майстринь Косова, що на Івано-Франківщині, збережено історію й побут Гуцульщини. Розписи кераміки відтворюють самобутність українського мистецтва, що її цінують у всьому світі. Косівська мальована кераміка є частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО. Знайомлячи з її історією крізь теплі гольфи жіночі, прагнемо, аби її знали й цінували в Україні.

квіточкаГольф з вишивкою на рукаві. Молочний і сірий гольф створили класичного крою, проте з незвичною деталлю. На рукаві вишили квіти. Це частина орнаменту з косівської вази XIX століття. Квіти чорного кольору, тож пасуватимуть до усіх речей, а отже зможеш доповнити гольфом будь-який образ. Одяг byMe – сенси, що пасують завжди.
квіточкаГольф з біркою на рукаві. Теплий гольф створили бежевого кольору, а на рукаві залишили бірку. Вишили на ній косівський плесканець. Це один із 4 традиційних глечиків, що їх форми залишили на речах із колекції. Окрім плесканця, обирай речі з дзбаном, банькою, калачем і куманцем. TM byMe – зберігаємо й плекаємо традиції.

 

Гольф базовий: з чим поєднувати?

Гольф базовий від byMe

Гольф базовий – річ, що пасуватиме завжди. Гольф базовий від byMe – річ про сенси, які можна допасувати. Поєднуй гольф із квітами на рукаві з квітчастим бомбером із тим же орнаментом чи зі взуттям із колекції зі схожою вишивкою. Гольф із плесканцем допасовуй до класичних штанів із глечиками на поясі чи спідниці з біркою позаду. Поєднати форми також зможеш із теплою сорочкою: на ґудзиках залишили гравіювання глеків, на бірці – косівську баньку. Обирай поєднувати схожі чи різні сенси, адже гольф – база поза часом. Купити водолазку жіночу зможеш:

квіточкаНа сайті чи в соціальних мережах бренду. Тут допоможемо підібрати розмір чи барву, розповімо більше про сенси колекції.
квіточкаУ шоурумі бренду. Тут запропонуємо варіанти поєднання речей, допоможемо обрати саме ту річ. Шоурум працює щодня з 11:00 до 20:00. Чекаємо тебе на примірку щодня в Києві за адресою Хрещатик 46.