Гольфи byMe – створені, аби ти почувалася комфортно

Жіночі гольфи від byMe покликані стати невіддільною частиною твого осіннього гардероба. Їх створили теплими й затишними, аби зігрівали тіло. На них залишили цінні деталі, аби зігрівали серце. У ™ byMe свідомо вибираємо досліджувати, вивчати й поширювати українське. Щоразу створюючи нову колекцію, прагнемо розповісти трохи більше про історію, мову й культуру. Теплі жіночі гольфи є частиною осінньої колекції «Закохувати в косівську кераміку». Далі розкажемо більше про сенси, що їх утілили в гольфах із колекції. 

купити жіночий гольф byMe

 

Який купити жіночий гольф від byMe?

 

Купити жіночий гольф від byMe – твій вибір ділитися цінним. Бренд одягу byMe – простір, створений з любові до всього українського. Колекція одягу «Закохувати в косівську кераміку» розповість про українське мистецтво. Натхненням для неї стали вироби українських майстрів і майстринь. Аби дізнатися про них більше провели експедицію в місті Косів на Івано-Франківщині. Косівська мальована кераміка – важлива культурна спадщина українського народу. З її малюнків можемо дізнатися про історію, традиції й побут Гуцульщини. Сьогодні косівська кераміка відома у всьому світі. Прагнемо, аби так само її цінували й в Україні. Теплий гольф із колекції «Закохувати в косівську кераміку» зігріє затишком і цінними сенсами. Його створили з приємної тканини, аби ти почувалася комфортно навіть у холодну погоду, одягаючи гольф жіночий. Рубчик – зручний і теплий матеріал. На ньому залишили особливі деталі, аби могла ділитися важливим. 

  1. Гольфи втілили двох кольорів: білого й сірого. Хочемо, аби ти могла допасувати їх до будь-яких образів. Адже теплий гольф – базова річ в осінньому гардеробі. Обирай купити гольф сірого кольору чи гольф білий жіночий для улюблених осінніх поєднань. 
  2. На рукаві вишили особливий орнамент. Це квіти з косівської вази XIX століття. Так висловлюємо наше захоплення творчістю українських майстрів і майстринь. Пам’ятай ділитися сенсами, що ними пишаєшся. 
  3. На рукаві також залишили цінну деталь – бірку-нагадування «з а к о х у в а т и». Її додаємо, аби нагадувати про нашу спільну місію: закохувати в українське. Обираючи купити теплий гольф жіночий, закохуй у затишок, поєднання й сенси, близькі серцю. 

З чим поєднувати теплий гольф від byMe? 

теплий гольф byMe

Теплий гольф від byMe стане чудовою базою для твоїх осінніх образів. Поєднуй його:

квіточказ джинсами, 
квіточказі штанами, 
квіточказ джинсовою спідницею, 
квіточказ класичною спідницею,
квіточказ сукнями. 

Доповнюй образи:

квіточкаквітчастим бомбером, 
квіточкаяскравим пальтом, 
квіточкатеплою сорочкою, 
квіточкапуховиком. 

Допасовуй до речей взуття з особливою деталлю – косівськими квітами, їх знайдеш на гольфі. Для себе обирай: 

квіточкадербі, 
квіточкатеплі мюлі, 
квіточкатуфлі на підборах, 
квіточкачоботи. 

Купити гольф жіночий від byMe зможеш:

  1. На нашому сайті чи в соціальних мережах. Тут знайдеш усі актуальні моделі й розміри. Зможеш більше дізнатися про сенси. Речі вдасться отримати у відділеннях Нової Пошти чи кур’єром byMe. 
  2. У нашому шоурумі. Тут зможеш приміряти речі, що до душі, і обрати стильні поєднання. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00 за адресою Хрещатик 46.