Гілка тополі на штанах byMe – символ свободи духу й любови до своєї землі

Бренд одягу byMe – це місце, де кожна колекція розповідає історію. Щораз ця історія захоплює наше серце. Щораз прагнемо перенести її на одяг так, аби вона відгукнулася вам. Цієї весни, як і завжди, новою історією ділиться кожна річ. Не виняток – і штани жіночі. Класичні, вони розкажуть історію українського відродження. Далі розповідаємо детальніше про форми й сенси, що вони несуть у собі.

Жіночі штани byMe

 

Жіночі штани byMe: сенси

 

У новій весняній колекції створили жіночі штани, що розкажуть про «Березіль». Створений Лесем Курбасом, новий український театр «Березіль» відображав внутрішні пориви свого режисера. Як Курбас мріяв творити модерне українське мистецтво, так і вистави на сцені «Березолю» говорили мовою, що її не могли зрозуміти в СРСР. І не змогли почути у світі. За сміливі прагнення Курбаса розстріляли. Більше про нього розкажуть штани жіночі. Класичні, вони створені стати невіддільною частиною гардероба. Їх створили актуальними на всі часи.

Купити жіночі штани в byMe
тезаТканина – це поєднанні віскози й поліестеру, що забезпечує якість і приємний на дотик матеріал. Барви обрали також базові: чорну й бежеву. Обирай ті штани жіночі, що відображатимуть саме тебе.
тезаНа поясі штани жіночі прикрашає вишивка. Зобразили гілку тополі. Її значення в житті Леся Курбаса вражає. Після заборони останньої його п’єси, Курбаса затримали. З собою в заслання режисер узяв гілку тополі. Так митець зберігав пам’ять про рідну землю. Ми, бренд одягу byMe, як і Лесь Курбас віримо в майбутнє своєї країни. Тож зображуємо гілку тополі на знак цього.

Жіночі штани від виробника byMe діляться світоглядом особистости, що захоплює. І водночас відгукується кожному й кожній. Розповідай про це в поєднаннях на будь-який смак, адже їх вдасться створити саме з класичними штанами. Допасовуй їх до ділових чи щоденних образів, поєднань для особливих подій чи романтичних побачень. Штани жіночі класичні пасують завжди.

Які купити жіночі штани в byMe?

Купити жіночі штани в byMe – це обрати сміливо закохувати світ в українське. Ми, TM byMe, прагнемо показати світові, що українська мода має значення. Цю думку проносимо крізь кожну колекцію й кожну річ. Тож, штани жіночі з нової колекції «Березіль» – це:

тезаШирока розмірна сітка: від XXS до XXL. Хочемо, аби кожній вдалося знайти річ для себе.
тезаТри довжини: petite, middle, long. Прагнемо, аби кожна знайшла пару, що пасує.
тезаЯкісні матеріали: штани створили з поєднання поліестеру й віскози, тож вони приємні до тіла й стійкі до ушкоджень.
тезаЦінні деталі – вишивки й орнаменти. Віримо, що речі мають значення. І щасливі, що ти обираєш ділитися ним.

Купити штани жіночі від byMe зможеш:

  1. На byme.ua чи в соціальних мережах бренду – тут проконсультуємо й допоможемо обрати розмір чи довжину;
  2. У шоурумі byMe за адресою Хрещатик, 46 – тут допоможемо підібрати той самий образ.

Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00, аби купити жіночі штани від виробника byMe.