Футболки з нової колекції, що спонукає берегти рослини Червоної книги України

Український бренд byMe — це простір українських сенсів, де от уже 8 років ми прагнемо закохувати в українське. Крізь кожну нову колекцію ми доносимо цінні ідеї, створюючи, здавалося б, базові речі: лонгсліви, топи й футболки для жінок, а ще штани, джинси, сукні й спідниці. Ми справді обираємо силуети, що зможуть стати частиною будь-якого гардероба, проте кожен із них наповнюємо змістами в кожній деталі. Бренд одягу з сенсами, byMe — це про невипадкові речі, невипадкові барви й деталі. Адже бажання щиро, якісно й чесно закохувати в українське — наша головна мета. 

Жіночі футболки з колекції «Півонія» byMe

Щовесни ми обираємо квітку з Червоної книги України, аби розповісти про неї тобі — закохати й спонукати берегти. Тож наша нова капсульна колекція присвячена червоній квітці Півдня й Сходу України — півонії тонколистій. Як розповідаємо про квітку, чим вона особлива і як передають це футболки бренду byMe — ділимося далі. 

 

Жіночі футболки з колекції «Півонія»: змісти й цінність 

 

Жіночі футболки є базовою й невіддільною частиною кожного гардероба. А отже — можливістю зробити цінними багато образів для нас. У колекції «Півонія» ми створили дві стильні футболки жіночі, кожна з яких натхненна цвітом півонії тонколистої. 

Півонія тонколиста особлива своїм кольором — яскравим червоним. А ще квітка вирізняється формою своїх пелюсток: вони тонкі, майже напівпрозорі й мають безліч маленьких поділок. Півонію тонколисту знищує діяльність людини в степах. Тож ми певні, що мусимо знати про це, впізнавати квітку й берегти її. Саме з такими сенсами зможеш купити футболку жіночу в колекції «Півонія»

То які ж футболки від виробника byMe зможеш обрати?

  • Справжній тренд цього сезону — об’ємні футболки жіночі. Купити їх — це стильно, а головне зручно. У нашу об’ємну сукню-футболку ми заклади ще й цінні сенси. Створили червоної барви з тай-дай розмиттям, а на рукаві залишили вишивку квітки. Це півонія тонколиста. Поєднуй сукню-футболку з пелюстковою спідницею — її пошили з напівпрозорого фатину персикової барви у формі пелюсток півонії. Понизу залишили барвистий червоний край. 
  • Червоний колір є однією з найактуальніших барв сезону. Тож ми щасливі, що квіточка півонії тонколистої в тренді. У колекції втілили червону футболку до тіла. На спині ж залишили слово «півонія», де замість літери «о», зобразили квітку. Поєднуй футболкою з сукнею із колекції — червону сукню прикрашає в’язаний ліф із квіток півонії тонколистої. 
 купити брендові футболки жіночі byMe

 

Як купити брендові футболки жіночі byMe?

 

Брендові футболки жіночі від byMe — це річ, яка вкотре доводить, що одяг має значення. Вони якісні, зручні й стильні, а головне вони особливі своїми сенсами. Як купити жіночу футболку в byMe?

  • обирай річ тут, на byme.ua, чи в соціальних мережах бренду, зокрема в інстаграмі, 
  • завітай на примірку в магазин брендового одягу byMe в Києві за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.