Футболки з нової колекції byMe — вчимося берегти півонію тонколисту разом

Український бренд byMe — це простір українських сенсів. 8 років тому амбітне подружжя Аліна й Дмитро Сердюк створили бренд, що мав бути про щирість. Сьогодні byMe — про щире захоплення усім українським і бажання ділитися ним із тобою. Щовесни ми обираємо квітку з Червоної книги України: розповідаємо про неї, закохуємо в її красу, вчимо як і спонукаємо берегти рослину. Переносимо її на речі для твоїх весняних образів, зокрема на: жіночі футболки, топи, сукні, спідниці, хустинки й прикраси. Цього разу квіткою нашої весни стала півонія тонколиста. 

Купити футболку жіночу Баймі

 

Купити футболку жіночу: яку обрати в колекції «Півонія»

 

У колекції «Півонія» ти зможеш купити футболку жіночу, що надихає знати й берегти рослину з Червоної книги України. 

Півонія тонколиста росте на Півдні й Сході України, квітчає Крим, Донеччину, Миколаївщину й Кіровоградщину. Півонія тонколиста вирізняється формою й барвою своїх пелюсток. Вони червоні, тонкі й з багатьма маленькими проділками. Півонія тонколиста зникає через діяльність людини в степах: її зривають і знищують люди. Тож мета колекції «Півонія» розповісти про це й спонукати берегти квітку крізь кожну річ, зокрема й крізь стильні футболки жіночі. 

Футболки для жінок — невіддільна частина гардероба. Тож у них ми завжди зберігаємо частинку базовости. Водночас футболки бренду byMe стають особливими завдяки сенсам у вишивках, принтах і барвах. Тож, які особливі футболки жіночі купити в колекції «Півонія»?

  • У колекції створили футболки до тіла. У їх складі 60% віскози, аби залишилися з тобою надовго. Водночас додали еластан для твого комфорту.
  • Футболка з колекції червоної барви — так нагадуємо про особливість півонії тонколистої. Адже саме цим вирізняється рослина з Червоної книги України. 
  • Футболки від виробника byMe з колекції «Півонія» оздобили вишивкою на спині. Зобразили слово «півонія», де замість літери «о» залишили квітку півонії тонколистої. Маємо впізнавати квітку, аби берегти її.

Твій образ може стати ще змістовнішим, якщо поєднати футболку, натхненну квіткою, з іншими речами з колекції:

  • додай до неї в’язану прикрасу у формі півонії тонколистої. Одягай її як пояс, на шию чи сумку, 
  • поєднуй футболку з квітчастою хустинкою. Принт до неї створила дизайнерка byMe, 
  • допасовуй футболку до сукні червоної барви. Її ліф оздобили в’язаними квітами півонії тонколистої.

Одяг із сенсами byMe спонукає берегти півонію тонколисту, адже цінність України в кожній квітці на її землі, а отже мусимо дбати про кожну. 

купити брендові жіночі футболки byMe

 

Як купити брендові жіночі футболки від byMe?

 

Брендові жіночі футболки від byMe — це одяг, що доводить: речі мають значення. Адже базові футболки з byMe стають надзвичайно цінними. Тож як купити жіночу футболку з колекції «Півонія»:

  • обирай її тут — на byme.ua. Додавай у кошик чи замовляй у соціальних мережах бренду, 
  • завітай на примірку в магазин одягу ™ byMe, Київ, вулиця Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.