Футболки з колекції «ХТО МИ Є?» – натхненні творчістю Тараса Шевченка

«ХТО МИ Є?» – колекція одягу, взуття й аксесуарів, натхненна картинами Тараса Шевченка. Вона покликана допомогти відповісти на питання «ХТО МИ Є?» щиро. Так, аби не боятися в себе це запитати й знайти, можливо, складні, але чесні відповіді. Ми переконані, що лише знаючи своє минуле, можна зрозуміти, хто ми є сьогодні. Тому для колекції обрали творчість людини, яка щиро любила й розвивала українське – Тараса Шевченка. Його голосом дізнаємося про минуле, аби творити свідоме майбутнє. У колекції знайдеш сукні, блузи, хустинки, футболки з оригінальними принтами – сьогодні знайомимо з останніми. Обирай свою за покликом серця: важливо, аби закладені в річ сенси тобі відгукувалися й наповнювали. Подивитися всі моделі й купити жіночу футболку з картиною Тараса Шевченка можеш у розділі «Шевченко» в меню сайту.

купити кроп футболку by Me

 

Оригінальні футболки з картинами, для яких взяли дозвіл

 

У колекції «ХТО МИ Є?» зібрали оригінальні футболки, присвячені творчості Тараса Шевченка. Кожна футболка бавовняна, зручна для активних літніх днів і пасує до особливого настрою.

Жіночі футболки з принтами картин Тараса Шевченка:

Автопортрет. На цій футболці зобразили головну картину колекції. Це єдине полотно, для якого ми не отримували дозвіл. Колись Тарас Шевченко подарував його Варварі Рєпніній, а та вивезла його до москви – портрет і досі там. Нам не потрібен дозвіл від росії, яка століттями краде українську культуру й досі присвоює собі Шевченка, називаючи його російським художником. Для решти ж картин ми отримали офіційний дозвіл від Національного музею Тараса Шевченка й щиро пишаємося тим, що можемо берегти й популяризувати українське мистецтво. Обирай футболку як підтримку нашої позиції або спосіб знайомити світ з українським.
«Катерина». А ця картина найбільш дотична до ідеї колекції – знати минуле, аби свідомо будувати майбутнє. Адже дівчина на полотні символізує Україну, а москаль на тлі покидає її вагітною. Залишається дід-ложкар – символ народу, що співчуває Катерині. Зараз ми знаємо помилки минулого й свідомо обираємо їх не повторювати й позбуватися всього російського. Якщо поділяєш нашу позицію, обирай футболку, аби поширювати цінні сенси.

У колекції також є кроп-футболки з іншими картинами Тараса Шевченка. Молочна кроп-топ футболка знайомить із полотном «Селянська родина», а руда – «Коло Седнева». Купити кроп-футболку й звичайну можна подвійних розмірів: XXS-XS, S-M, L-XL, XXL.

купити жіночу футболку byme

 

Як замовити футболку й інший одяг від byMe?

 

Замовити футболку можна одразу на byme.ua – на сайті зібрали всі речі з колекції «ХТО МИ Є?» з доступними розмірами.
Або ж заходь до шоуруму в Києві поміряти й купити футболку жіночу з улюбленою картиною Тараса Шевченка. Чекаємо на вулиці Хрещатик, 46.

Бренд одягу byMe – про свідому й щиру любов до українського. Розділиш її з нами?