Футболки від byMe – твоє щоденне нагадування «ХТО МИ Є»

Український бренд byMe – це місце, натхненне Україною. Ми створюємо речі, що розповідають про українську історію й культуру, знайомлять із колись забороненими й забутими цінностями, популяризують українське у світі. Наша місія – закохувати в українське натхненно й щодня. Кожна нова колекція знайомить з українськими орнаментами, кольорами, символами, місцями, рослинами, митцями й мисткинями. Окрім сезонних колекцій, створюємо ідейні – це повноцінні колекції з одягом, взуттям, аксесуарами й прикрасами. Нова ідейна колекція має назву «ХТО МИ Є?». Це головне питання колекції покликане спонукати відповісти на нього кожного й кожну. Колекція показує минуле, аби ми його знали й свідомо будували майбутнє. Не випадково для колекції обрали саме художні твори Тараса Шевченка. Насамперед – як людини, яка була щиро закохана в українське. А також – аби познайомити з Шевченком-художником. Картини Тараса Шевченка зобразили на футболках. Оригінальні футболки жіночі популяризують українське у світі. Подивитися всі моделі й купити футболку жіночу з принтом картини Тараса Шевченка можна в розділі «Шевченко».

Оригінальні футболки жіночі  баймі

 

Футболки для жінок із картинами Тараса Шевченка

 

Футболки для жінок із колекції «ХТО МИ Є?» діляться сильним меседжами, надважливими для нашого майбутнього. Адже вони – про минуле, яке зробило нас тими, хто ми є зараз.

Жіночі футболки мають такі картини:

Автопортрет Тараса Шевченка. Це головна картина в колекції. Колись митець подарував її Варварі Рєпніній, а та відвезла його в москву. Відтоді картина там і залишилася, а росія досі привласнює собі Шевченка, називаючи його російським художником. Тільки для цієї картини ми не брали дозволу – бо він не потрібен нам від росії. Решту полотен нам дозволив використовувати Національний музей Тараса Шевченка. Обирай цю футболку, аби ділитися своєю позицією у світі.
«Катерина». Це найвідоміша картина Тараса Шевченка. Вона – про минуле України, яке варто знати, аби не повторювати помилок. Катерина символізує Україну. Ззаду на тлі – москаль, який покидає дівчину вагітною. А збоку – дід-ложкар, що символізує український народ, який мовчазно співчуває Катерині. Обирай футболку, аби пам’ятати, що нам під силу зробити висновки й творити нове майбутнє.

Футболки виконані з бавовни, м’які й пасують до класичних палацо. А ще їх доповнять українські традиційні прикраси, аби додати змістовних деталей.

купити футболку жіночу з принтом byMe

Футболки жіночі купити можна й з іншими картинами: «Селянська родина», «Коло Седнева», «Мис-Тюк Карагай на півострові Мангишлак». Кожна футболка підкреслить особливий образ і пасуватиме для мистецького вечора.

 

Де купити футболку жіночу з колекції «ХТО МИ Є?»

 

Брендові жіночі футболки обирай на сайті або в шоурумі:

  1. жіночі футболки купити можна одразу тут, на byme.ua;
  2. або ж заходь до нашого шоуруму в Києві поміряти й купити футболку жіночу – чекаємо на вулиці Хрещатик, 46.

byMe – бренд одягу для твоїх сенсів.