Футболки натхненні проєктами «Мистецького арсеналу» — єднанням цінностей і сенсів

Жіночі футболки — базова річ, навколо якої вдасться створити десятки поєднань. І кожне із них здатне ділитися цінним, коли йдеться про футболки бренду byMe. У новій колекції крізь них ділимося сенсами флагмана сучасної української культури — Мистецького арсеналу. Обрали цей простір, адже його столітня історія надихає, а діяльність на кожному її етапі захоплює цінністю й цілісністю. Мистецький арсенал — це давній монастир, збройний арсенал минулого століття й мистецтво сьогодні: його збереження, підтримка й творення. Футболки для жінок із колекції «Мистецький арсенал» натхненні арсеналом часів монастиря і водночас його діяльністю сьогодні — тим особливим почуттям осмислення мистецтва минулого.

Купити футболку жіночу з нової колекції «Мистецький арсенал» byme

 

Купити футболку жіночу: яку обрати в byMe?

 

Купити футболку жіночу з нової колекції «Мистецький арсенал» — це обрати ділитися зі світом лейтмотивом колекції. Знайомся. Осмислюй. Створюй. Стильні футболки жіночі натхненні поєднанням сенсів історії Мистецького арсеналу і цінністю його діяльности сьогодні. Водночас діляться вони й змістами бренду byMe. 

Брендові футболки жіночі  від byMe
тезаБрендові футболки жіночі закохують з першого погляду. На білому тлі об’ємної футболки зобразили пташку. Її зможеш побачити на старовинній тарелі XVII століття, знайденій на території сучасного арсеналу. Історична пам’ятка зберігається в колекції Мистецького арсеналу й ділиться сенсами роботи його людей. Століттями вони бережуть історію простору. Тож узяли курочку з тарелі й перенесли її на оздоблення футболки, аби показати цінність історії й діяльности Мистецького арсеналу. 
тезаФутболки від виробника byMe закохують із першого дотику. Якість, невіддільний критерій і цінність, що нею послуговуємося, створюючи одяг. Прагнемо, аби річ закохувала не лише сенсами, аби вона залишалася з тобою надовго. У складі 95% бавовни — вона приємна й безпечна до тіла. Водночас додали 5% еластану — для твого комфорту й зносостійкости.

Обрати нові футболки жіночі — купити річ, що поєднує моду й мистецтво, цінність якости й важливість змісту. Надихає досліджувати мистецтво, осмислювати його й творити власне. Бренд одягу з сенсами, byMe — це простір досліджень і рефлексій. Результатом цього є колекція «Мистецький арсенал». До цього крізь неї спонукаємо й тебе. 

Брендові жіночі футболки: як купити й із чим поєднувати?

Брендові жіночі футболки з колекції «Мистецький арсенал» створені ділитися цінним. Іще більше вони розкажуть у поєднаннях: 

  1. До футболки допасовуй фактурний комірець — на ньому залишили вишивку хрестоподібної кахлі. Цю історичну знахідку також зберігають люди арсеналу. 
  2. Також із футболкою поєднуй лонгслів-сіточку — на ньому зобразили частинки історичних артефактів. 

Як купити жіночу футболку для твоїх особливих поєднань? 

тезаОформлюй замовлення тут — на byme.ua; 
тезаЗавітай на примірку в магазин брендового одягу byMe за адресою Хрещатик, 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.