Футболка з вишитими пташками – створена закохати в українські орнаменти

Головна місія byMe – закохувати світ в українське. Ми свідомо обираємо закохувати в особливості нашої культури, чесну історію, щирі цінності й важливі традиції. Тому ми уважні до всього українського. Зараз зосереджено знайомимося з українською орнаментикою. В орнаментах – щирість наших предків. Вони можуть розповісти про нас так багато! На футболках із нової колекції знайдеш орнаменти пташок. Найчастіше їх вишивали на рушниках: півників, павичів, орлів, лелек. Кожна птаха мала особливе й цінне для наших предків значення. Для футболок ми обрали вишити фрагмент орнаменту з рушника Чернігівщини кінця XIX - початку XX століть. Подивитися світлини й купити футболку з вишивкою можна в розділі «Футболки».

футболки жіночі купити

 

Жіночі футболки byMe, що діляться цінним

 

Ми створюємо жіночі футболки, що діляться зі світом важливими сенсами. Можеш обрати ті, що відгукнулися тобі найбільше. Та для нас важливо й те, як створена ця річ. Прагнемо, аби речі зі значенням були зручні й безпечні для тіла. Тому уважні до обраних тканин і форм.

Брендові футболки жіночі:

виконані з м’якої й фактурної тканини – вона ніби зжата в маленькі складочки, і цим додає образу цікавої структурності;
укорочені – аби пасувати до штанів, спідниць і шортів із різною лінією талії;
на рукаві мають бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби пам’ятати закохувати в українське натхненно й щодня;
створені білого й чорного кольорів – аби додавати їх до різних за настроєм образів.

Футболки жіночі купити можна одразу з додатковими до неї речами, аби збирати цілісні й змістовні образи. Далі ділимося нашими поєднаннями:

  1. Біла футболка жіноча з вишивкою + легкі літні шорти улюбленого кольору + кремові дідусеві босоніжки. Буде барвний і легкий образ! Шорти додадуть яскравості, а босоніжки – затишного настрою. Або ж для більш виразного настрою спробуй джинсові шорти – тоді додавай двосторонній ремінь і довершуй образ хустинкою з орнаментами або ж із волошками. Цей образ пасуватиме до вечірньої невимушеної зустрічі.
  2. Чорна футболка з вишивкою + довга джинсова спідниця + чорний об’ємний жакет + улюблені літні мюлі. Образ для настрою вишуканості. Пасуватиме до мистецької події чи вечері в улюбленому закладі. Довершуй образ срібними прикрасами з орнаментами. А для більш розслабленого образу міняй джинсову спідницю на легкі літні штани на резинці – і змістовний образ на щодень готовий.

Жіночі футболки купити можна за потребою до придуманого образу чи просто за настроєм. Головне – аби образ був для тебе комфортним і цікавим.

брендові футболки жіночі byMe

 

Де купити футболку жіночу від byMe?

 

Поміряти й купити футболку жіночу можна в нашому шоурумі – шукай наший простір на Хрещатику, 46. А онлайн купити футболку можна одразу тут, на byme.ua. Обирай ту, що закохала, і чекай свій пакуночок з новими речами. Бренд одягу byMe – аби закохуватися й закохувати в українське. Приєднуйся!