Фактурні светри від byMe — особливий елемент твого зимового гардероба

Бренд одягу byMe — це свідомий вибір закохувати в українське. Збирати історію, досліджувати культуру й побут, знайомити з персоналіями — усе це є лише частиною місії byMe. Створюючи нову колекцію, прагнемо віднайти сенси, що надихають нас і перенести їх на одяг так, аби вони відгукнулися вам. З цією думкою створюємо кожну річ, зокрема й теплі светри жіночі. У них поєднуємо стильні силуети й форми, закладаючи сенси в деталі. Фактурний светр з рукавами кльош — це саме таке поєднання. Тож далі розкажемо про його особливості й інші плетені светри, які зможеш купити цієї зими. 

 купити теплий жіночий светр від byMe

 

Чому варто купити теплий жіночий светр від byMe?

Купити теплий жіночий светр від byMe — обрати поєднання комфорту, тепла й цінних сенсів, що закохує. Светри жіночі із колекції «Глек» розкажуть про косівську мальовану кераміку — важливу культурну спадщину нашого народу. У її малюнках і орнаментах відбито історію Гуцульщини. Життя, побут і звичаї краю. Цим ділимося в новій зимовій колекції. Це прагнемо поширити й зберегти. Тож купити светр жіночий теплий із колекції «Глек» — познайомити світ з українським мистецтвом і поділитися його історією. Усі теплі жіночі светри особливі. Фактурний светр жіночий зимовий особливий кожною деталлю. 

квіточкаБрунатна барва натхненна косівським розписом. Його виконували в тріаді барв: брунатній, жовтій і зеленій. Хочемо відбити цю традицію в речах із колекції, саме тому створили светр брунатного кольору. 
квіточкаРукава кльош — деталь форма покликана додати настрою твоїм поєднанням. 
квіточкаКупити в’язаний светр фактурний — обрати річ пронизану сенсами. Листочки й зигзаги в’язки взяли з косівської вази XIX століття, а ромби на рукавах імітують особливу техніку різьблення — ільчасте письмо. Його форму переносили на свої малюнки й косівські митці й мисткині. 
квіточкаБірка з вишитим оленем — про творчість українських майстрів і майстринь. Його взяли із тарелі Надії Вербівської. Мисткиня відома у світі — її робити зберігаються у Флоренції й інших європейських містах. Прагнемо, аби про неї знали й українці. 

™ byMe — плекаємо все українське. 

 

Які ще жіночі светри зможеш купити в byMe?

жіночі светри купити в byMe

Купити теплий светр із фактурною в’язкою зможеш у шоурумі за адресою Хрещатик 46. Тут приміряй його в брунатному й сірому кольорі — обирай свій. Придбати светр вдасться онлайн — на byme.ua. Тут побачиш також інші жіночі светри: 

  1. Светр з Говерлою на заході сонця — про місце сили й натхнення. 
  2. Светр із косівськими глечиками — про традиційні форми. На ньому дзбан, банька, калач і плесканець. Його створили бежевим і синім. Синя барва особлива. Її додали в колекцію на знак протесту й відродження. 
  3. В’язане поло. Його втілили об’ємним і теплим. На бірці — також олень авторства Надії Вербівської. 
  4. Светр до тіла з рукавами кльош. Творець орнаменту на ньому — Олекса Бахматюк. На бірці вишили баранці з його кахлі. 

Цієї зими обирай косівські мотиви, що відгукуються, і закохуй у них світ.