Джинсівка byMe – стилізуй за настроєм

Жіночий верхній одяг із колекції «з а к о х у в а т и» – про легкість рухів і важливі деталі. Тому речі просторі для свободи тіла й мають невеликі, але змістовні й особливі елементи. Кожна річ покликана закохувати в українське й знайомити світ з нашою культурою й цінностями. Мріємо, аби й ти розділила з нами місію закохувати в українське щиро й назавжди.

Жіночий верхній одяг

 

Джинсівка жіноча від byMe – про важливі орнаменти

 

Верхній одяг для жінок – це речі, що визначають сприйняття образу. Адже це видимі речі, які ми бачимо насамперед, а вже потім – деталі. Тому ми подбали, аби верхній одяг купити можна було різний за настроєм. Джинсівка жіноча – для настрою розкутості, свободи й інколи трохи бешкетності.

Жіноча джинсова куртка:

Об’ємна й простора – пасуватиме невимушеним образам.
З великими кишенями й об’ємним декором – аби додати образу динамічності й детальності.
Має необроблені краї, що додає трохи бешкетного настрою.
А ще – має особливі ґудзики, на яких вигравіювані українські орнаменти з традиційних вишитих сорочок.

Джинсова куртка жіноча належить до колекції «з а к о х у в а т и» й покликана закохувати у важливі для нашої культури орнаменти. Ззаду на куртці знайдеш вишитих коників. Це фрагмент із чоловічого одягу з Чернігівщини. Коней шанували за козацької доби й зображали їх на одязі – їх вважали близькими людині, зокрема кожному козаку, друзями. Іще один орнамент – ромби з цятками всередині. Ромб символізує поле, а цятка – насіння. Всіяне поле було надважливим орнаментом для наших предків-землеробів. Він означає добробут і родючість.

Додавай джинсівку до улюблених весняних речей:

  1. Велосипедки своєї довжини + базовий бавовняний топ + білі кеди з біркою «з а к о х у в а т и». Образ пасуватиме на щодень і буде особливо зручний для активностей.
  2. Мініспідниця + фактурний топ + червоні туфлі з орнаментом коників + хустинка «Орнаменти». Образ буде насиченим і змістовним – підкреслить настрій закохувати в українське.
  3. Прямі сірі штани + лонгслів з орнаментами й плетінням + чорні дербі. Образ, аби підкреслити впевненість і невимушеність. Пасуватиме і для дня в офісі, і для вечірньої прогулянки.
Джинсівка жіноча Баймі

Бренд одягу byMe – про речі, що мають значення. Створюй образи, що діляться зі світом важливим. Наші цінності – в деталях одягу, взуття й аксесуарів. Обирай серцем.

 

Де купити жіночий верхній одяг від byMe?

 

Купити жіночий верхній одяг можна на сайті byme.ua і в нашому шоурумі в Києві. Тому купити джинсову куртку можна одразу тут. Або забігти до нашого простору. І там, і там знайдеш усі доступні моделі й розміри – обирай зручний для себе варіант. На Хрещатику, 46 можна познайомитися з новинками byMe й поміряти вподобані образи – завітай!