Джинси від бренду byMe – для різноманіття образів

Джинси byMe покликані стати невіддільною частиною твого гардероба. З ними створюй образи на щодень чи для важливої події. Їх поєднуй із речами базовими чи яскравими. А ще у них розповідай про цінне. ™ byMe – простір, де плекають сенси. Тож, як і все в бренді, ідеями особливі й жіночі джинси. Український виробник byMe – про речі, що мають значення. 

Джинси українського виробництва byMe

 

Джинси українського виробництва byMe: особливості й поєднання 

Джинси українського виробництва byMe – створені для твоїх осінніх поєднань. Стильні джинси стануть чудовою основою будь-якого образу. А ще – його особливою деталлю. Брендові джинси жіночі від byMe розповідають про цінне. Їх створили в колекції «Закохувати в косівську кераміку». Речі з неї покликані знайомити світ із культурною спадщиною українського народу. Косівська мальована кераміка – це історія в малюнках життя, звичаїв і побуту Гуцульщини. А ще – приклад майстерності українських майстрів і майстринь. Жіночі джинси із нової колекції діляться важливим.

чорні джинси byMe

Далі розкажемо більше про їх особливості. 

квіточкаСтворили чорні джинси, аби пасували до різних образів. Поєднуй їх зі світлими, темними чи яскравими барвами. Завдяки базовому кольору створюй поєднання на будь-який смак. 
квіточкаУ byMe обирай купити круті джинси – їх створили стильного фасону baggy. Ми прагнемо, аби українське асоціювалося з якістю й стилем. Саме тому переосмислюємо минуле й створюємо трендові речі з цінними сенсами. Джинси baggy пасуватимуть до образів на щодень, романтичних поєднань, сміливих чи навіть класичних комбінацій.
квіточкаДжинси закохують в косівську мальовану кераміку. Ззаду залишили особливу бірку. На ній вишили баньку – один із глечиків, що їх розписували українські майстри й майстрині. З byMe твори цінні поєднання – допасовуй не лише кольори чи речі, а й сенси. Поєднуй джинси з кардиганами, теплими сорочками й светрами, що на них також вишили косівські глечики. Або ж ділися різним, обираючи лонгсліви й бомбери з квітчастим принтом – це квіти з косівської вази XIX століття. Поєднуй косівські мотиви з речами з колекції «Довбуш». Так закохуй в історію українського мистецтва й української боротьби. 
квіточкаЗверни увагу на деталі. На джинсах залишили маленьку кишеньку. Зберігай у ній сенси, важливі тобі. Щасливі тішити тебе дрібницями. 

У byMe зможеш купити жіночі джинси різних моделей. Обирай:

  1. джинси кльош, 
  2. джинси з розрізами, 
  3. джинси baggy. 

Прагнемо, аби кожна знайшла ті, що пасуватимуть. 

 

Чому варто купити брендові джинси жіночі від byMe?

 

Брендові джинси жіночі від byMe – це стильне, якісне й важливе доповнення осінніх образів. З ними створюй цікаві поєднання, з ними розповідай про особливе. У byMe обирай речі, цінні якістю. Одяг, особливий сенсами. Прагнемо закохувати в українського виробника. Купити якісні джинси від byMe зможеш на сайті byme.ua й у наших соціальних мережах. На примірку завітай до нашого шоуруму за адресою Хрещатик 46. Чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.