Джинси українського виробника byMe – бути собою й закохуватися

Одяг – це доповнення, інструмент, що здатен розкривати чи сковувати. Одяг не має спотворювати наше уявлення про себе, а наша самооцінка не має залежати від речей. Та попри це одяг може допомогти відчути себе різною – він уміє дарувати настрій. У грайливій сукні – ти розкута й весела, у костюмі вільного крою – упевнена й спокійна, в улюблених туфлях – натхненна й вільна. Та всі ці вияви – твої. Цінність одягу в тому, що він дає можливість відчувати себе різною й водночас собою. Ми переконані, що одяг, у якому почуваєшся собою, обов’язково комфортний. Будь-яка незручність руйнує найпіднесеніший настрій. Тому головний принцип, за яким створюємо одяг byMe – упевненість у комфорті. Тільки зручна, безпечна для тіла й довкілля річ може дарувати потрібний настрій. За цим принципом ми працювали й над джинсами з колекції «з а к о х у в а т и». Аби переглянути всі речі з колекції й купити джинси жіночі, переходь до розділу «Pre-Spring».

 

Жіночі джинси byMe – про закохувати в себе

 

Жіночі джинси з колекції «з а к о х у в а т и» мають головну місію – закохувати українців в українське. Та найперше – вони закохають тебе в себе. Ми прагнули створити джинси, що ідеально пасуватимуть будь-якій фігурі – важливо любити й цінувати унікальність свого тіла.

джинси жіночі byMe

Тому джинси жіночі byMe:

Мають технологію ВАУ-талії – тобто анатомічний пояс, який пристосовується до вигинів фігури. Так джинси підкреслюють природну форму талії й перехід до стегон, не перетискаючи й не залишаючи слідів на шкірі.
Кожен розмір має 3 довжини – petite для зросту 158-165 см, middle для 166-172 см і long для 173-180 см. Обирай за зростом чи просто за вподобанням. Обов’язково спробуй різні довжини – це створює інакші настрої в образах.
Перед тим, як почати шити джинси кльош, тканину для них тричі перуть із пом’якшувачем – так вони будуть м’які й еластичні, але водночас не розтягуватимуться.

Брендові жіночі джинси byMe мають бірку «з а к о х у в а т и» – аби завжди пам’ятати про цю місію. Поміряти й купити джинси можна також у нашому шоурумі в Києві.

 

Як купити жіночі джинси від byMe?

 

Бренд одягу byMe має головну місію – закохувати українців в українське. Тобто в якість, комфорт і важливі цінності. Якщо орієнтуєшся на такі ж принципи, обирай речі, що закохали. Купити жіночі джинси можна в онлайн-магазині – на byme.ua, на нашій сторінці в інстаграмі, написавши в директ, або ж у просторі на Хрещатику, 46 – заходь по речі, у які закохаєшся!