Джинси byMe – про можливість цінувати унікальність

Тренди й вимоги актуальності ніколи не мають заважати автентичності. Слідувати трендам – добре, тільки коли від них по-справжньому комфортно зовні й усередині. Тому варто орієнтуватися насамперед на самопочуття у вибраному одязі. Щоразу запитуй себе, чи комфортно тобі в цих речах. Обирай одяг, що підкреслює твою унікальність, а не приховує її за нав’язаною однаковістю. На унікальність ми й орієнтувалися, коли створювали джинси жіночі з колекції [перед весною]. Аби тканина, крій і доступність розмірів дозволяли вибрати саме ті, що тебе закохають у себе. Аби кожна власниця цих джинсів цінувала особливості свого тіла й відчуття себе. Ці джинси жіночі – кльош, але пасуватимуть для різних зростів. Тому сміливо обирай свій розмір і довжину, аби створювати весняні образи з виразними джинсами. І пам'ятай – твоя особливість закохує!

 

Жіночі джинси від byMe – обирай те, що закохує

 

джинси купити від byMe

Обрати зручність дорівнює обрати себе. А ми турбуємося, аби ця зручність була ще й про красу й актуальність. byMe – це можливість наділяти речі своїми значеннями. В усі жіночі джинси з нової колекції ми прагнули вкласти значення важливості кожної прихильниці byMe.

Тому джинси byMe:

мають анатомічний пояс, щоб адаптуватися до вигинів тіла й пасувати будь-якому типу фігури;
виготовлені від розміру XXS до XXL – аби кожна знайшла свої;
кожен розмір має три довжини – petite для зросту 158-165 см, middle для 166-172 см і long для 173-180 см.

Брендові жіночі джинси [перед весною] особливі біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» й бахромою. Бірка – аби пам’ятати про місію закохувати українців в українське. А бахрома додасть образу з джинсами невимушеної грайливості. Ці джинси кльош купити можна вже, перейшовши в розділ «Джинси».

Де купити жіночі джинси від byMe?

byMe – це онлайн-магазин і живий простір у Києві.Тому можеш купити жіночі джинси як онлайн, так і офлайн:

у шоурумі на Хрещатику, 46 – аби спершу приміряти;
на сайті byme.ua – замовляй одним натиском;
кур’єром у Києві – він привезе потрібні речі з шоуруму й зачекає, доки приміряєш;
а ще купити джинси кльош можна на нашій сторінці в інстаграмі – замовляй у директі.
джинси Баймі

Обирай серцем! Закохуватимемо в українське разом.