Душа бренду в його ідентичності: Чим бренд одягу byMe відрізняється від інших?

2016 рік, капсульна колекція спідниць і сорочок - це перший подих byMe. Сьогодні byMe - це сезонні колекції одягу й взуття, капсульні й ідейні колекції з піклуванням про довкілля. Дмитро та Аліна Сердюки, засновники бренду, розвивають український бренд для тебе. Тому насправді й ти розвиваєш його. byMe зараз - це розміри від XS до XL, 3 довжини брюк і джинсів, взуття з технологією м’якої устілки й анатомічна форма пояса. І все це завдяки твоїм відгукам і пропозиціям. byMe зростає, тому зростає й наша мета, вона розширюється й удосконалюється. 2021 у нас з’явилася колекція одягу для чоловіків, яку й далі розвиваємо. Тепер наша мета - не лише підкреслити жіночність кожної з клієнток. Ми хочемо, аби кожен, хто одягне річ byMe, відчував свою силу і можливість ділитися чимось своїм зі світом. Бо одяг має значення. 

Про що наш одяг і для кого ми творимо? | byMe

Місія byMe - відкрити твій безмежний потенціал, закохати в українське й показати, що речі мають значення. Віримо, що одяг - відображення нас. Інколи частково, інколи поверхово або навмисно. Так чи так, ми обираємо значення для нього. І наш вибір - це говорити про важливе. Стильний чоловічий і жіночий одяг - це верхівка айсберга. Справжнє завжди всередині. А всередині - наше бажання створювати особливі речі для особливих людей. А ще - пам’ятати про можливість змінювати світ тут і зараз. Як ми говоримо про важливе? Через капсульні й ідейні колекції. Це наш спосіб укласти ідею, почуття чи посил у річ, яка потім передасть його тобі. Вона нагадає пам’ятати себе дитиною, повернутися до щирих мрій, піклуватися про світ, творити добро, бачити нові місця й цінувати друзів. Ексклюзивний одяг byMe - це твоє “вау”, коли відкриєш коробку, це фото біля Говерли у светрі з Говерлою, це улюблені босоніжки, які не хочеш знімати і спогади, які не хочеш забувати. byMe - для тебе, якщо цінуєш такі моменти. Усі моделі одягу зібрати тут, на byme.ua. Якщо хочеш підібрати свій розмір і купити якісний жіночий і чоловічий одяг, переходь у потрібний розділ. Інтернет-магазин одягу byMe - зручне місце, аби дізнатися всі деталі про товар.

дизайнерський одяг

Ділимося найціннішим!

Бренд одягу - це не лише робота з тканинами, спілкування з командою й продаж речей. Найперше це ті, для кого важливий бренд: засновники, працівники й клієнти. Український бренд одягу - це люди, які його створюють і носять. Тому ми дбаємо про тебе і світ:

  • Універсальні колекції. Створюємо колекції так, щоб речі можна було легко поєднувати між собою в цілісні образи. Тому намагаємося в кожну колекцію додавати різні типи речей, взуття й аксесуари. Важливо й підібрати поєднувані кольори: зазвичай більшість речей базові, але обов’язково додаємо акцентні, щоб образи були насиченими.
  • Ціна = якість. Нам важливо, аби українські бренди одягу були доступними. Але про цю перевагу byMe краще розповідають наші клієнти й клієнтки. Тому переходь на нашу сторінку Facebook або Instagram - там усі відгуки й оцінки.
  • Турбота про клієнтів. Мріємо, аби в byMe кожен і кожна знаходили для себе щось корисне: особливу річ, нові враження чи просто тепле спілкування. Тому реагуємо на твої відгуки й пропозиції. А ще пропонуємо ремонт, повернення чи хімчистку в разі потреби.
  • Практичні речі. Брендовий одяг для жінок і чоловіків - це не лише про лого бренду на одязі. Для нас - це змога робити речі зручними, універсальними й особливими водночас. Практичність одягу, взуття й аксесуарів не має програвати стильності. Тому ремені byMe двосторонні, а взуття вкомплектоване додаткової устілкою, щоб подовжити сезон.
  • Система лояльності. Цінуємо твою довіру, тому нам приємно дякувати тобі. Вдячність byMe - наша система знижок на сезонні товари. Переходь у розділ “Знижки” й забирай свою.
  • Екологічне пакування. Дизайнерський одяг - не привід нехтувати проблемами довкілля. Це та проблема, яка стосується всіх. Тому ми щасливі доєднатися до небайдужих людей і мінімізувати шкідливий вплив на планету. Пакуємо замовлення у крафтовий папір, безпечний для тебе і довкілля - ніякого поліетилену.

Ділимося тим, що маємо. Тому розвиваємося всесторонньо, щоб ділитися якісним, корисним і з душею