Довершуй образ піджаком byMe. Закохаємо в креативність

Образ – завжди про цілісність і доречність. Розглядати кожен елемент образу окремо теж корисно, особливо якщо прагнеш визначитися, що личить і до чого пасує. Та коли йдеться про вже зібраний образ, його головна ідея має бути зрозуміла з одного погляду. Тут не обійтися без дрібних, але сенсово наповнених деталей, акцентів і виразності настрою. Інколи забравши лише одну деталь, образ повністю втрачає обличчя. Часом ця деталь – акцентна каблучка, а часом – цілий костюм, що створює настрій образу. Головне тут – варіювати. Не бійся спробувати поєднати незвичні досі речі, грати з кольорами й фактурами, додавати яскраві й виразні деталі. А ми пропонуємо доповнити образи піджаком із колекції «з а к о х у в а т и». Ці піджаки мають 2 важливі деталі – місію закохувати українців в українське й секретний шеврон. Аби дізнатися про них більше й купити жіночий піджак, переходь до розділу «Жакети».

купити жіночий піджак від byMe

 

Жіночі піджаки byMe – обирай, щоб закохувати

 

Жіночі піджаки byMe – про силу кожного й кожної з нас закохувати світ в Україну. Власниця цього піджака розділятиме з нами цю місію – мріємо, аби цей шлях був зі щирої цікавості й натхненний.

Піджак жіночий byMe:

об’ємний і з широкими рукавами – аби почуватися зручно й упевнено;
чорного й сірого кольорів – аби створювати вдалі щоденні образи;

Із біркою-нагадування «з а к о х у в а т и» й секретним шевроном – що на ньому, дізнаєшся, коли відкриєш пакуночок з отриманим жакетом.

Поміряти, вибрати свій і купити піджак можна в нашому шоурумі в Києві. Спробуй його в таких образах:

Весняна міні + фактурний лонгслів + пухнасті балетки чи босоніжки на підборах. Образ вийде ніжним і водночас насиченим – ніжні весняні відтінки й легкі тканини з трохи бешкетним вільним жакетом.
Чорні штани з розрізами + чорний топ + туфлі-сіточка з ремінцем «з а к о х у в а т и». Цей образ буде більш зухвалий, але одночасно стриманий. Додавай яскраву сумку чи аксесуари – буде цікаво.
Прямі сірі штани + невагома блуза + білі кеди. Такий образ пасуватиме на щодень – зручний, стриманий, довершений. Щоб урізноманітнити, додавай цікаву хустку, окуляри чи виразний пояс.

Усі речі й піджак жіночий купити можеш уже тут, на сайті – виробник одягу byme.ua.

 

Купити піджак жіночий у byMe

 

TM byMe – простір для людей, що закохують в українське. Якщо закохалася в жакети, обирай свій і довершуй ним образи.

Купити піджак жіночий можеш тут:

на сайті в розділі «Жакети»;
на сторінці в інстаграмі написавши в директ; у шоурумі на Хрещатику, 46;
замовивши кур’єром у Києві з можливістю приміряти.

Одяг byMe – аби закохуватися й закохувати. Приєднуйся!

піджак жіночий купити від баймі