Додайте до свого гардероба неповторне поєднання якости, комфорту й цінних сенсів разом з шортами від byMe

Український бренд одягу byMe — це простір, створений закохувати. 8 років тому амбітне подружжя Аліна й Дмитро Сердюк вирішили створити справу, що буде щирість. Проте з часом у них з’явилося спільне захоплення — все українське. Тож у бренду з’явилася нова й по-особливому щира місія — закохувати в українське. 

купити жіночі шорти в byMe

Для кожної колекції ми, магазин одягу від виробника byMe, обираємо тему з української історії, культури чи мистецтва, що відгукується. Вивчаємо її, співпрацюємо зі знавцями й знавчинями, музеями й галереями. Усе це переймає наша команда, аби потім створити речі, що мають значення. Речі, що закохують в українське. 

Нова колекція жіночого одягу присвячена українській мові. Вона має назву «Скрипниківка». У ній ми розповідаємо про «скрипниківку» — правопис, що був укладений 1928 року й зберігав справжні риси української мови. На жаль, совєтська влада стерла його з пам’яті й знищила творців. Ми ж прагнемо відкрити тобі справжню українську мову, спонукати відроджувати її, а водночас закохати в якість і змістовність українських. Цю мету втілює кожна наша річ, зокрема й джинсові шорти-бермуди.

 

Які купити жіночі шорти в byMe? 

 

купити джинсові шорти жіночі byMe

У новій колекції «Скрипниківка» ти зможеш купити жіночі шорти різних кольорів і фасонів. Кожна пара особлива: якісна, стильна, комфортна й змістовна. Про кожну з них розповімо детальніше далі.

  • Для всіх твоїх літніх образів у колекції є найкомфортніші шорти-спідниця. Зручні, вони пасуватимуть для будь-якої події. Базових барв, вони стануть чудовим доповненням будь-якого гардероба. А ще купити шорти-спідницю — це обрати справді якісну річ. Створили їх із натуральних тканин: бавовни й льону. 
  • У колекції створили також джинсові шорти-бермуди молочної барви. Вони мають середню довжину, вільний крій і чудову посадку. А ще — до них зможеш обрати жилетку того ж кольору. 
  • У колекції також вдасться купити блакитні шорти джинсові з високою талією. Це справді базова річ, що стане невіддільною частиною літнього гардероба. До того ж шорти зі 100% бавовни, тож у них завжди буде комфортно. 

Так виробництво жіночого одягу byMe створило якісні й зручні шорти. Купити їх, проте, — це також змога ділитися цінним. Тож переходь на наші сторінки в соціальних мережах чи переглядай розділ «Шорти» на byme.ua, аби дізнатися про цінність кожної пари. 

Як купити джинсові шорти жіночі від byMe?

Джинсові шорти жіночі від byMe — це річ, що поєднує якість, комфорт, натуральні матеріали й цінні сенси. Річ, що справді закохує в усе українське. Ми будемо дуже щасливі, якщо в byMe ти знайдеш свою пару. Тому розповімо, як купити жіночі шорти в byMe: 

  1. обирай свої шорти тут — на byme.ua, 
  2. додавай річ у кошик і оформлюй доставлення, 
  3. завітай до шоуруму за адресою Хрещатик, 46 для примірки, якщо маєш бажання й змогу, 
  4. закохуй світ в українське кожного дня!