Давайте закохувати в українське разом — купуйте жіночий одяг оптом у byMe

Український бренд одягу byMe — це простір цінних змістів, створений 8 років тому амбітним подружжям Дмитром і Аліною Сердюк. Тоді основною цінністю бренду обрали щирість. З часом крізь український брендовий одяг від byMe стали репрезентувати українські сенси. Нині кожна наша колекція жіночого одягу ділиться частинками української історії, культури чи мистецтва. Ми обираємо змісти, що захоплюють, аби розповісти про них і закохати наших споживачів. Сьогодні ми пропонуємо унікальну можливість закохувати в українське разом — відкриваємо можливість купити одяг оптом від виробника byMe

купити одяг оптом від виробника byMe

 

Виробник жіночого одягу byMe: наші цінності 

 

Ми, виробник жіночого одягу byMe, прагнемо закохувати в українське. Це наша головна мета й водночас основоположна цінність. Утілюємо це крізь:

  • якісні матеріали. Співпрацюємо з українськими виробниками, маємо власне виробництво, де також власноруч виготовляємо взуття зі штучної шкіри, 
  • трендові моделі. Ми прагнемо творити нову українську моду, тож обираємо актуальні силуети. 
  • цінні змісти. Кожен виробник жіночого одягу прагне не відставати від модних тенденцій. Ми ж обираємо не лише бути в тренді, а й ділитися цінним крізь сучасні моделі. Крім того, на byme.ua ви зможете переглянути особливу річ кожної колекції — вишиту сорочку. У кожну з них закладаємо нові сенси, аби розширювати межі колективної пам’яті народу. 

Поділяєте наші цінності й прагнете закохувати в українське разом? Тоді ділимося тим, хто зможе купити жіночий одяг оптом від виробника byMe — ми співпрацюємо з:

  • великими й малими бізнесами, підприємствами й маркетплейсами, 
  • замовленнями від 10 000 гривень, 
  • партнерами з України й світу.

Тож, як купити одяг гуртом від українського виробника byMe? 

  • Переглядайте умови співпраці тут чи в соціальних мережах бренду;
  • Залишайте заявку в директі чи за іншими контактами; 
  • Ми зв’яжемося з вами й обговоримо умови індивідуально. 

Важливо, що з byMe ви отримуєте не лише брендовий одяг оптом, а й: 

  • постійну підтримку, 
  • необхідний фото- й відеоконтент до обраних моделей, 
  • змогу закохувати в українське разом. 
замовити одяг гуртом від українського виробника byMe

 

Купити стильний жіночий одяг оптом: чому byMe?

 

Купити стильний жіночий одяг оптом — це непросте рішення, адже потрібно зацікавити споживача, спонукати дізнатися більше й придбати саме цю річ. Саме тому byMe — ваш найкращий вибір. Уже понад 100 тисяч підписників і підписниць у соціальних мережах обирають byMe — обирають закохувати в українське. Тож ми певні, що ваші споживачі також зацікавляться одягом byMe на ваших полицях. 

Крім того, ми постійно розвиваємося, розширюємо коло співпраці й поширюємо нашу місію. І ми будемо щасливі розділити її з вами. 

Тож, аби замовити одяг гуртом від українського виробника byMe пишіть нам і діліться своєю ідеєю — ми щасливі закохувати в українське в Україні й світі, онлайн чи на полицях магазинів, з великими бізнесами чи малими підприємствами. Головне — разом.