Спідниці byMe – для впевненості в собі

Упевненість прикрашає. Та впевненість – це завжди стан наповненості й легкості. А внутрішню легкість формує все довкола, і речі серед них мають визначний вплив. Чи не заважає річ настрою, чи не сковує рухів, чи транслює твої думки світу – усе це впливає на відчуття впевненості. Тому нам важливо, аби речі найперше дарували комфорт. Щоб кожен рух був невимушений, а річ завжди нагадувала про важливе. Речі byMe – це речі, що мають значення. Так ми ділимося з тобою і світом своїми цінностями. Та насамперед ти наділяєш річ значеннями – тими, що по-справжньому важливі. Спідниці з весняної колекції [28] створені, аби стати тією невеличкою, але визначальною для настрою річчю. Аби вдягнувши її, відчула легкість весни й упевнено йшла до мети. Щоб подивитися чи купити спідницю з весняної колекції, переходь до розділу «Pre-Spring».!

купити спідницю з весняної колекції Баймі

 

Жіночі спідниці byMe – закохуємо у весну

 

Колекція [28] покликана закохувати в українське. Жіночі спідниці з колекції закохують в українську весну. У її невимушену грайливість і жагу до життя. Наша весна – про легкість бути собою. Тому основними в колекції є легкі й фактурні тканини. А дрібні деталі створюють настрій образу – бірки-нагадування «з а к о х у в а т и».

Спідниці від виробника byMe:

Спідниця жіноча в гусячу лапку. Їх пропонуємо двох кольорів – беж і блакитна. Обидві мають невеликий розріз. Бежева спідниця пасуватиме ніжному, грайливому настрою. А блакитна ідеальна для того, аби додати образу свіжості й гармоніювати з весняним небом.
Жіноча спідниця в клітинку – вона жовто-сірого кольору, теж має розріз збоку. Пасуватиме більш насиченим весняним образам і натхненному настрою. Клітчасту спідницю купити можна тільки одного кольору.

Усі спідниці мають ідеальний метч із весняними лонгслівами:

підкреслюють лінію талії;
поєднуються пастельними кольорами;
пасують до ніжних повітряних тканин.

Усі спідниці мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» позаду, аби ти не забувала розділити з нами місію закохувати українців і світ в українське. Купити жіночі спідниці з нової колекції можна одразу з топом чи лонгслівом – буде ніжна весняна пара.

Купити жіночу спідницю від byMe: місця й способи

Пропонуємо декілька варіантів, як купити жіночу спідницю:

Онлайн на сайті byme.ua – просто обирай потрібний розмір і колір. Далі – оформити замовлення й чекати на свій пакуночок з речами. Подбаємо, аби чекати було не довго!
Купити спідницю жіночу можна й офлайн – у шоурумі на Хрещатику, 46. Заходь, аби поміряти цікаві речі й зібрати повноцінні образи. Допоможемо з вибором чи просто поділимося весняним настроєм.
купити міні спідницю Баймі

Бренд byMe – це можливість закохуватися в українське щиро й назавжди. Закохуйся!