Чому футболки оновленої лінійки «Скрипниківка» є чимось значно більшим за одяг?

8 років тому амбітне подружжя Дмитро та Аліна Сердюк вирішили відкрити власну справу. Щось, що допоможе їм проводити більше часу разом, а разом із цим проєкт, що буде про щирість. Згодом вони зрозуміли: прагнуть щиро ділитися своїми захопленнями, а саме любов’ю до всього українського. 

Купити футболку жіночу

Закохувати в українське залишається для нас головною метою й донині. Так працюємо от уже 8 років ми, український бренд byMe. 

Кожна наша колекція починається з захоплення. Згодом усією командою ми переходимо до дослідження обраної теми: вивчення літератури, співпраці з музеями, науковцями й науковицями. Для нас важливо розкрити кожну тему правильно. Далі всі історії колекції вивчає команда, адже ми створюємо одяг із сенсами. byMe — це простір щирої зацікавлености, де ми разом працюємо над тим, аби закохувати в українське. Дизайнерки переносять сенси в силуети й форми, маленькі орнаменти й цінні вишивки. Так на світ з’являється кожна наша колекція. Так з'явилася й нова літня колекція «Скрипниківка». 

 

Купити футболку жіночу в колекції «Скрипниківка»: про що вони? 

 

Купити жіночу футболку з колекції «Скрипниківка»

Купити футболку жіночу в колекції «Скрипниківка» — це розповісти надзвичайно важливу історію. Жіночі футболки, як і всю лінійку, ми присвятили українській мові. А саме історії забороненого українського правопису «скрипниківки». Його у 1928 році уклали мовознавці з усієї країни, аби вже за рік совєтська влада знищила їхню роботу. Як і знищила їх самих. Причина: правопис зберігав справжні риси української мови. Разом з правописом ми розповідаємо й про традиційні, проте знищені й забуті українські слова. Усі ці ідеї ми передали крізь брендові футболки жіночі. Як саме? Розповідаємо далі. 

  • Молочна футболка оверсайз із колекції розповість про «скрипниківку» і її творців. На ній ми зобразили обкладинки книг, написаних за правилами правопису. 
  • У колекції вдасться також купити жіночу футболку чорної барви. На ній ми зобразили традиційне українське слово «осоння», що означає «під сонцем». Колись давно це слово заборонила совєтська влада. 

Футболки бренду byMe з колекції «Скрипниківка» мають надзвичайно важливу місію. Крізь них ми прагнемо не лише розповісти мови. Крізь них ми спонукаємо відроджувати й повертати до вживання справжню українську мову. 

Чим особливі стильні футболки жіночі від бренду byMe?

Стильні футболки жіночі від бренду byMe — це речі, що закохують в українське. Якісні, стильні, а головне змістовні, вони створені саме для тебе. Футболки від виробника byMe — 

  1. широка розмірна сітка: від XXS до XXL, 
  2. об’ємний крій, аби пасували кожній, 
  3. базові барви до кожного гардероба, 
  4. цінні змісти, де серця кожній. 

Отож, так закохують в українське наші футболки жіночі. Купити їх вдасться онлайн — на byme.ua. Або ж завітавши в магазин одягу ™ byMe, Київ, вулиця Хрещатик, 46. Тут ми чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.