Чоловічий одяг byMe – ділися цінними сенсами

Чоловічий брендовий одяг – відносно новий розділ на нашому сайті. Прагнемо й далі розвивати чоловічі колекції й робити їх більш розширеними. Український бренд byMe – це місце, де закохують в українське. Тому й чоловічий одяг створений закохувати в близьке і щире для кожного українця. ™ byMe – для тебе, якщо розділяєш наші цінності й тобі відгукуються сенси, закладені в речі. Ми турбуємося, аби кожна річ була зручною й безпечною, щоб можна було безперешкодно відчути її значення й ділитися цим настроєм зі світом. 

стильний одяг для чоловіків Бай мі

 

Брендовий чоловічий одяг: особливості й деталі

 

Брендовий чоловічий одяг від byMe – це речі, що мають значення. Ці значення – загально в ідеях і окремо в кожній деталі. Нам важливо, аби стильний одяг для чоловіків був функціональним і практичним. Так, аби річ пасувала на щодень і її можна було стилізувати для особливої події. А ще – аби це був якісний чоловічий одяг, що ділиться важливими сенсами зі світом. 

Нова капсульна колекція – це одяг для чоловіків, який закохує в комфорт і важливі українські сенси. До неї додали речі, які розповідають про:

Говерлу – це місце нашої сили й натхнення;
мову – це наша зброя й захист водночас;
Київ – це місто нашого серця й створення byMe;
орнаменти – це код нашої нації;
Тараса Шевченка – це можливість познайомитися з нашим мистецтвом.

Ця колекція чоловічого одягу має особливі деталі:

  1. виразні функціональні й декоративні кишені – це додає речі особливості й настрою невимушеності;
  2. теги з силуетом Говерли – аби передати нашу любов до цього місця й поширювати її далі;
  3. теги з написом «Моя мова – моя броня» – аби пам’ятати про силу української мови;
  4. шеврони «Мій щит, Мій автомат, Мої вірші» – з пісні розробника колекції і співзасновника byMe Дмитра.

Новий чоловічий одяг купити можна чорного, бежевого й білого кольорів – обрали цю палітру, аби речі можна було комбінувати як базові з більш виразними і яскравими. Шукай свої кольори, форми й сенси.

Який чоловічий одяг купити в byMe?

Чоловічий брендовий одяг з цієї колекції просторий, легкий і об’ємний. Далі відповідаємо, який чоловічий одяг купити можна з нової колекції: 

штани, 
шорти, 
футболки,
жилетку.
 купити одяг чоловічий  byme

Усі речі між собою поєднувані й створюють повноцінні змістовні образи. Щоб одяг чоловічий купити, переходь до розділу «Чоловіче» в меню сайту й обирай уподобані речі. На byme.ua знайдеш усі доступні моделі й розміри. А в шоурумі на Хрещатику, 46 можеш поміряти й купити одяг для чоловіків, що припав до душі на сайті. Заходь знайомитися з новинками наживо. Ще один спосіб купити одяг чоловічий – замовити його кур’єром додому, аби поміряти й залишити той, що точно пасує. Ця функція доступна в Києві.