Чоловічі шорти й штани карго – аби відчувати рух

Бренд одягу byMe створений закохувати в українське. Тому команда byMe обирає цікавитися минулим, аби свідомо будувати майбутнє. Це непросто – дізнаватися правду, яку від нас приховували. Але разом зі складнощами минулого, ми дізнаємося й про красу, яку від нас ховали. І щоразу хочемо ділитися тим цінним, що знаходимо. Саме тому кожна нова колекція присвячена історичним чи культурним особливостям України. У чоловічій колекції теж знайдеш сенси, які закохують в українське. Там зібрали футболки з особливими деталями, чоловічі шорти й чоловічі штани карго, жилетку. Сьогодні розкажемо про особливості штанів і шортів із колекції. Якщо хочеш подивитися всі моделі, штани й шорти чоловічі купити, переходь до розділу «Чоловіче» в меню сайту.

купити чоловічі шорти  BY ME

 

Чоловічі штани карго й шорти: особливості

 

Нова капсульна колекція чоловічих речей від ™ byMe – це можливість познайомитися з українським близько й щиро. Нам важливо, аби це знайомство було максимально комфортним, тому дбаємо про практичність і функціональність речей. Вільні рухи і думки – відчуття, які покликані дарувати чоловічі штани карго й шорти. 

Особливості цих речей:

шорти чоловічі купити можна чорного й бежевого кольорів, аби міксувати їх з улюбленими базовими чи акцентними футболками;
шорти карго чоловічі виконані з вбудованим поясом, який легко можна затягнути;
купити штани карго чоловічі можна бежевого кольору;
штани теж мають внутрішній пояс, тому не знадобиться мати окремий;
стильні штани чоловічі доповнені виразними й об’ємними кишенями;
а шорти чоловічі карго мають, окрім кишень, ще вишитий тег із висотою Говерли – «2061» ззаду на кишені.

Переглянь усю колекцію, аби вибрати, з чим поєднати шорти чи штани. У ній зібрали п’ять особливих футболок і сорочку. Кожну одиницю виконали в кількох кольорах. Обирай сенси, що відгукуються:

Говерла. Цінуємо це місце за відчуття безмежної свободи. Це наш орієнтир і місце сили.

Коники. Це орнамент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Хочемо берегти сенси, які цінували наші предки.

Моя мова – моя броня. Щиро віримо, що українська мова – наша зброя й захист водночас.

Каштани. Це код міста нашого серця – Києва. Саме тут місце народження й дім byMe. 

«Кобзар». Зобразили копію першого видання «Кобзаря», аби нагадати звернутися до творчості Тараса Шевченка.

стильні штани чоловічі by me

 

Як купити чоловічі шорти, штани й інший одяг з колекції для чоловіків

 

Купити чоловічі шорти чи будь-яку іншу річ із колекції можна одразу на byme.ua – тут зібрали речі з усіх актуальних колекцій і доступні розміри. Якщо твого розміру зараз немає, замовляй уподобану річ наперед – за очікування додаємо знижку -5% до твоєї особистої. А познайомитися з новинками наживо й поміряти речі можна в нашому шоурумі на Хрещатику, 46.