Чоловічі футболки byMe – принти, що описують тебе

Одяг чоловічий від byMe – речі, що мають значення. Покликані закохувати в комфорт і сенси. Чоловічий одяг – наш новий, проте особливий розділ. Створений, аби кожен міг знайти себе в наших ідеях.Тут ти зможеш обрати особливі футболки, цікаві сорочки, зручні лонгсліви й базові шорти. Брендовий чоловічий одяг від byMe – твій вибір на щодень чи на важливу подію. А ще – вибір закохувати в українське. Чоловічі футболки – про зручність і функціональність, ідеї й сенси. Ми прагнемо, аби чоловічий одяг від byMe описував саме тебе. Тому на футболках знайдеш принти й орнаменти, що розкажуть більше про нашу історію й самобутність. 

чоловічий одяг купити byMe

 

Футболки чоловічі: особливі орнаменти 

 

Бренд одягу byMe – місце твого вибору. Тож шукай принти, що відгукуватимуться саме тобі. Обирай речі, що даруватимуть комфорт. Чоловічі футболки з українською символікою створені закохувати у важливе. На них ми зобразили цінні для українців символи й важливі орнаменти. На футболках з чоловічої колекції знайдеш такі принти:

квіточкаГоверла – найвища точка України. Вишита на серці, вона символізує місце сили й натхнення, нагадує про силу бути вільними. На плечі вишили висоту – 2061 метр – аби розділити з тобою наше захоплення. 
квіточкаКаштани – символ столиці нашого серця. А ще – місце, де народилися ми, – український бренд byMe. Тож нехай Київ завжди буде поруч – у самому серці.
квіточкаКоники – фрагмент орнаменту з підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту. Вишивка покликана нагадувати про традиції, відкривати забуте й закохувати світ в українське.
квіточка«Моя мова – моя броня» – особливі слова. Чоловічі футболки з принтом «Моя мова – моя броня» покликані нагадувати про важливість мови. Адже наша мова – це наш щит. Закохуй в українську та знайом із нею світ. 
квіточка«Кобзарь» – наш важливий принт. На футболці ми зобразили обкладинку «Кобзаря». Принт на серці, адже Тарас Шевченко – частинка серця кожного українця. На рукаві – уривок із поеми «Сон», який нагадує про найбільшу силу нашого народу – бути людяними. 
квіточкаНа футболці з колекції «Довбуш» ми вишили бартку – основну зброю Олекси Довбуша, яка ще й захищала його від смерті. Чоловічі футболки з колекції «Довбуш» мають особливі сенси: вони нагадують про те, що боротьба триває. 

 

Чоловічі футболки: з чим поєднати? 

 

купити одяг чоловічий  by me

Купити чоловічу футболку можна на byme.ua. Тут знайдеш усі актуальні принти, кольори й моделі. Поєднуй чоловічі футболки з українською символікою з: 

квіточкалонгслівами, 
квіточкасорочками, 
квіточкашортами, 
квіточкаштанами. 

На них також знайдеш орнаменти й принти, адже одяг від byMe покликаний закохувати в сенси. 

Обирай річ, що підійде саме тобі. Шукай сенси, що описуватимуть тебе – для цього залишаємо на одязі деталі, що діляться сенсами. Купити чоловічий одяг можна, як онлайн: 

  1. на сайті, 
  2. в інстаграмі, 
  3. в телеграмі, 
  4. у вайбері. 

Так і в нашому шоурумі. Ми завжди чекаємо тебе й допоможемо підібрати річ до душі.