byMe - український бренд одягу, місія яка надихає

Життя byMe почалося зі щирої дружби, палкого бажання розвиватися й перетворити свої ідеї в речі, які надихають. У першій колекції byMe були лише спідниці й сорочки. Тепер - це сезонні колекції одягу, взуття й аксесуарів. Ми розвиваємося з тобою. Зростають запити на нові моделі, кольори, розміри - і це поштовх для нас не зупинятися. Тому ми обрали стиль smart casual - гнучкий, який прагне оновлень і сприятливий до змін. Ми рухаємося в ритмі з актуальністю, але не забуваємо про комфорт і практичність. Український дизайнерський одяг byMe - про твою впевненість у якості й змогу відкривати себе по-новому. Наша мета надихає нас іти вперед, знаходити нові комбінації, тішити тебе новинками й радіти щасливим відгукам. Нехай створений нами одяг надихає тебе ще більше піклуватися до себе, довіряти світу, мріяти нестримно й цінувати те, що маєш. Усі доступні моделі одягу, взуття й аксесуарів зібрали тут, на byme.ua. Якщо хочеш підібрати свій розмір і купити жіночий брендовий одяг, переходь у потрібний розділ і обирай сміливо.

український бренд одягу

Одяг byMe має значення

Ексклюзивний жіночий і чоловічий одяг byMe народжується зі щирого бажання ділитися найкращим і сміливо творити. Кожна річ - особлива, бо від початку самої її ідеї до кінцевого результату ми наповнюємо її своєю любов’ю до природи, кожної людини й нашої улюбленої справи. Дизайнерський одяг - це акт творчості, майстерності. А процес створення - це взаємодія енергії того хто творить, і того, хто користуватиметься створеною річчю. Тому найголовніше в наших речах - те, про що вони розповідають, який настрій тобі створюють. Нам важливо, аби ти відчувала свободу, обираючи щось для себе. Кожна нова колекція - це підібрані моделі одягу, взуття й аксесуарів, поєднуваних між собою. Аби ти могла легко створити цілісний образ, де комбінуватимуться моделі, тканини й кольори. Ми щасливі представляти одяг українських дизайнерів і ділитися своєю філософією. Але й розуміємо свою відповідальність. Тому в byMe не треба обирати між виглядом і комфортом. Пропонуємо широку розмірну сітку, 3 довжини брюк, м’яку технологію устілки й анатомічну форму пояса. Український дизайнерський одяг цінний своєю унікальністю. Наша унікальність - в одязі зі спогадом, з теплом і щирістю. А ще - з відчуттям своєї важливості у світі. Цінність бренду - це наші дії й мрії сьогодні, які створюють майбутнє. Нам важливо дбати про місце, де ми розвиваємося. Брендовий одяг інтернет-магазину пакуємо в екологічний крафт-папір, безпечний для тебе й довкілля. Тому якщо вже обрала й хочеш купити якісний жіночий одяг - замовляй і будь упевнена в безпеці. 

брендовий жіночий одяг

Обирай своє!

Дизайнерський одяг byMe - про речі, які мають значення. Цінуємо можливість говорити про важливе й ділитися цим із тобою. Тому вкладаємо в кожну колекцію важливу для нас ідею. Виробник одягу byMe - не лише про брендовий жіночий одяг, але й про те, як він впливає на тебе і світ. Маємо 4 важливих колекції, які розвиваємо й удосконалюємо:

  • “Подорожуй Україною” - колекція про нашу безцінну можливість пізнавати свою країну по-новому, подорожувати добре відомими або всіма забутими місцями і головне - знайомитися з новими людьми в нових місцях. Символ цієї колекції - Говерла, її сила й свобода.
  • “Три слова. Бережи. Поважай. Цінуй” - бережи природу, поважай себе і всіх навколо, цінуй життя. Цією колекцією говоримо про те, як легко бути добрим і діяти з любові. З любові до себе, природи й усіх навколо.
  • “Маленький Принц” - нею розповідаємо про прості, але такі важливі для кожного речі. Про справжність дитячих мрій, щиру дитячу мудрість. І нагадуємо не забувати себе дитиною - це так цінно.
  • “Дружба” - ця колекція про цінність і незамінність щирої й міцної дружби. А ще - про ті шкільні часи, коли з другом за партою грали в хрестики-нолики й ділилися таємницями.

Інтернет-магазин жіночого одягу byMe - місце для тебе, якщо обираєш жити з любов’ю до світу, цінувати близьких і втілювати найсміливіші мрії.