byMe у Forbes – цінуємо довіру й продовжуємо закохувати

 

byMe – це бренд одягу, що закохує в українське. Ми обираємо закохувати в деталі, які мають значення. А ще – в особливі й цінні українські сенси. Для цього свідомо цікавимося минулим України: віримо, що тільки так можемо побудувати безпечне майбутнє. Тому на речах знайдеш українські кольори, символи, орнаменти, елементи побуту, мистецькі твори. Це наш спосіб знайомити світ з українським і закохувати в щирість. Тому ми цінуємо, коли нашу місію підтримують. Тепер – byMe у Forbes. У виданні «Next-250» опублікували список перспективних компаній малого й середнього бізнесів. Серед 250 бізнесів є і ми. Цінуємо довіру й тепер маємо ще більше снаги закохувати світ в українське – підтримка завжди важлива. Далі розповімо, чим особливі речі byMe й поділимося цінностями, що в них вкладаємо.

обкладинка журналу Forbes

 

Український бренд жіночого одягу, що має значення

 

Український бренд жіночого одягу – про щирість у деталях.

На кожній речі ми залишаємо дрібниці, наповнені сенсом. Інколи це маленький вишитий орнамент, інколи – ціла картина митця чи мисткині, що закохують в українське. Для нас можливість створювати жіночий брендовий одяг – цінна. Так ми можемо втілювати свої ідеї й ділитися важливим зі світом. Адже нам важливо розповідати про особливих людей України, особливі місця, звичаї й цінності. Для цього створюємо особливі колекції, присвячені тій чи тій тематиці.

 

спідниця косівська кераміка глечик

Одяг з капсульних колекцій розповідає про близькі й щирі речі для українців і українок:

квіточкаукраїнський брендовий одяг має бірки-нагадування зі словом «з а к о х у в а т и» – аби власниця чи власник цієї речі розділяли з нами місію й закохувати світ в українське натхненно й щодня;
квіточкакупити одяг українського бренда можна від розміру XXS до XXL – дбаємо, аби кожна знайшла потрібний і поважала своє тіло за унікальність;
квіточкаа всі моделі штанів пропонуємо 3 довжин: petite, middle, long – обрати свою довжину можна за зростом або просто за вподобанням;
квіточкаусі моделі взуття особливі – створені з технологією м’якої устілки, яку розробили самі, щоб ніжки цілий день були в комфорті.

 

byMe одяг – це можливість носити речі, що діляться зі світом цінним. Ми створюємо базові моделі одягу, але які мають особливі деталі. Саме в цих деталях – цінні сенси. Якщо поділяєш наші цінності, український виробник жіночого одягу byMe – місце твоєї сили. Віримо, що разом здатні закохати світ в українське.

 

Де купити одяг жіночий від byMe?

 

Аби купити одяг жіночий з нової колекції чи попередніх, що досі актуальні, залишайся на byme.ua. Тут знайдеш усі доступні розміри й описи товарів.

А якщо хочеш поміряти вподобані на сайті речі, завітай до нашого шоуруму в Києві – тут можна наживо познайомитися з новинками колекцій і забрати з собою улюблені. Хочемо, аби byMe став для тебе місцем сміливості й творчості. Допоможемо зібрати образи для потрібної події або ж просто поділимося сонячним настроєм, аби ти вибрала речі за покликом серця. Обирай речі, що закохують в українське.

Закохуватимемо разом!