byMe - колекції одягу з піклуванням про навколишній світ

Одяг byMe - це наша мова, спосіб розповісти тобі про себе і можливість говорити про важливе. Усе, про що ми розповідаємо, формат, у якому ми це робимо, і способи, які для цього використовуємо, впливають на світ. Тому одяг має значення. Ми наділяємо речі тим значенням, яким хочемо з тобою поділитися. Капсульні й ідейні колекції byMe - головний для цього спосіб. У речі з таких колекцій ми закладаємо посил, ідею чи проблему. Так ми поєднуємо бажання стильно одягатися, купувати українське й вирішувати питання, що стосуються кожного й кожної з нас. Колекція одягу, об’єднана спільною думкою, має силу поширювати ту думку швидше, аніж просто розповідь про якийсь факт чи подію. І ми обрали шлях використовувати це з користю для світу.

 

Про що розповідають наші колекції?

Український дизайнерський одяг може бути якісним і чесним, а ще не має знецінюватися. І ми доводимо це не з метою самоствердитися, а з метою показати інший, не звичний для багатьох варіант. Цей варіант - про відповідальність українських брендів, увагу до деталей і екології. Цінуємо Україну і українське, тому перша колекція, про яку розповідаємо - “Подорожуй Україною”.

  • “Подорожуй Україною” - капсульна колекція byMe про силу різноманітності й можливість обирати. Різноманітність - у красі нашої країни. А можливість обирати - це наш і твій вибір бути тут, в Україні. Тут творити, працювати, любити й подорожувати. Тому ця колекція для твоїх мандрівок до Бірючого Острова, для підкорення найсміливіших вершин і найвищої в Україні - Говерли, а ще для спогадів і фото біля Тендрівського маяка. Усі ці локації знайдеш на світшотах із колекції і в наших сердечках. Ще маємо светр із Говерлою й сонечком, якій гріє не лише тканиною; шкарпетки й хустинки, які нагадають про можливість шукати й знаходити нові улюблені місця України.

купити дизайнерський одяг

byMe - український бренд одягу. Нам важливо піклуватися не лише про клієнтів, але й про місце, де ми цей одяг створюємо. Дизайнерський одяг - можливість для нас ділитися частинкою себе, тому наступна колекція - про наш принцип творити з любові й ділитися нею. 

  • “Три слова. Бережи. Поважай. Цінуй” - капсульна колекція byMe про безмірну любов і відповідальність. Віримо, що зараз створюємо своє майбутнє. Тому важливо діяти з любові до себе і світу. Одяг із цієї колекції говорить кожному: бережи природу, поважай себе і всіх навколо, цінуй життя. Наша повага до себе і до тебе - це збереження часу, швидке оформлення замовлень і відправка; збереження довкілля - це екологічне пакування в шоурумі і для відправлень поштою; цінність життя - у цінності нашої команди і тебе - кожної клієнтки і кожного клієнта. У цій колекції шукай принтовані хустинки й шкарпетки - створюватимемо наш світ разом.

Наступна зупинка - мрії. Саме вони формують наше майбутнє. Для них маємо окрему ідейну колекцію.

  • “Маленький Принц” - ідейна колекція byMe про найщиріші дитячі мрії. Вона покликана нагадати нам усім ті маленькі долоні, які малювали на склі трохи нерівне серце, і ті сміливі мрії, у які вірили по-справжньому. Ця колекція - втіха для любителів добрих казок, а найбільше - “Маленького принца” з його дитячим запалом і простотою. Сюди входять джинси з авторськими вишивками byMe і лонгсліви з принтом. Мрій нестримно і пам’ятай: речі мають значення.

Завершуємо нашою улюбленою колекцією - вона про те, що об’єднує команду byMe.

  • “Дружба” - ідейна колекція byMe про те щире й незамінне в нашому житті, що додає впевненості й сміливості. Ця колекція - про хрестики-нолики з другом за партою, таємниці, які довіряєш тільки другу, і відчуття, коли щиро ділишся всім, що й сам любиш. У цій колекції знайдеш сітчастий лонгслів із принтом, що нагадає шкільних друзів, а ще - зручні й м’які шкарпетки.

колекції одягу Бай міУ

країнський бренд жіночого одягу byMe - місце, де можеш бути вільною у всіх своїх виявах, тому дій сміливо. Вибрати й купити жіночий брендовий одяг, зокрема з наших колекції, можна тут - на byme.ua. Інтернет-магазин якісного жіночого одягу byMe - платформа, де можна легко вибрати розмір, сконтактувати з менеджером і оформити замовлення.

 

Сила - у свободі!

Одяг українських дизайнерів - спроба поділитися чимось своїм, цінним і чесним. Ми обрали скористатися цією спробою, і щасливі ділитися своєю творчістю з тобою. Ексклюзивний жіночий одяг byMe - те, що підтверджує наш вибір, а твої відгуки - те, що додає нам іще більше сил. Сила - у свободі. Ми вільні і свідомі, тому дбаємо про наш і твій комфорт і про його вплив на світ. Творімо майбутнє разом!