Бути різною. Лонгсліви byMe з комірцем – для легкості в думках і діях

Весна в byMe – це пошуки свіжості, легкість у думках і діях і закоханість у світ. Це можливість відкривати свої нові вияви, знайомитися з українським і закохуватися в м’яку весну. Тому ми подбали, аби речі з весняної колекції передавали образ нашої весни. Вони м’які й приємні на дотик, із невагомих і текстурних тканин, об’ємні й просторі для вільності рухів. Жіночий одяг українського виробника byMe – для комфортної весни. Обирай серед моделей, що закохують. Весняні лонгсліви з колекції [28] знайомлять своїх власниць із нашою весною. Аби кожна змогла знайти свій вияв через речі. Аби купити лонгслів жіночий з весняної колекції, переходь до розділу «Лонгсліви» на byme.ua й обирай те, що закохало.

купити лонгслів жіночий byMe

 

Лонгслів жіночий – збираємо весняні образи

 

Лонгслів жіночий з весняної колекції – це річ настрою. Аби навіть у похмурий день була річ, що даруватиме весняний настрій легкості.

Лонгслів з комірцем:

м’який і ніжний до тіла – ця текстура пасуватиме до затишних весняних образів;
ця модель лонгсліва єдина не вкорочена серед усіх із весняної колекції – сміливо обирай його для більш стриманих чи ділових образів, доповнивши об’ємним чорним чи сірим жакетом;
є трьох кольорів – беж для легкості на щодень, блакитний для свіжості в образах і яскравий рожевий для насиченості;
має видимі зовнішні шви – додасть образу настрою бешкетності й урівноважить ніжний м’який образ;
має знімний комірець – він хвилястий і створює настрій невимушеної грайливості, а ще – пасує як аксесуар і без лонгсліва;
має бірку-нагадування на рукаві – «з а к о х у в а т и» в українське, аби власниця лонгсліва не забувала розділяти з нами цю місію.

Цей лонгслів купити можна від XXS до XXL розміру. Обирай до своїх весняних образів і закохуй світ в українське.

 

Як вибрати й купити жіночий лонгслів від byMe

 

купити жіночий лонгслів Баймі

TM byMe пропонує одяг від українського виробника, що має значення. Тому кожна річ вирізняється сенсами, важливими для нас і світу. У колекції можна купити жіночий лонгслів і для іншого настрою.

невагомий фактурний лонгслів – підкреслює легкість бути собою й пасує до розслаблених образів;
напівпрозорий лонгслів із драпіруванням – для виразних і впевнених образів;
чорний лонгслів із вишитими орнаментами – аби ділитися цінним;
лонгсліви з Говерлою й Санжійкою – як згадка мандрувати улюбленими місцями.

Бренд українського одягу byMe закохує в українське щиро й назавжди. Обирай виробник byMe, аби розділяти нашу закоханість в Україну.