Будь собою в одязі byMe

byMe – бренд українського одягу, що закохує. Наша головна місія – закохувати в українське. Тому ми вивчаємо особливості нашої культури й історії: знайомимося з митцями й мисткинями, літературними й художніми творами, орнаментикою й символами, цінностями поза часом. Тому одяг українського бренда byMe має особливі деталі, у яких – головні сенси. Це невеличкі бірки, орнаменти, малюнки, що знайомлять з українським близько й щиро. Обравши свою річ, приглянься до деталей – у них знайдеш свої значення. У меню сайту можна обрати потрібний розділ і купити жіночий одяг, який шукаєш на щодень чи для особливої події. 

літня колекція жіночого одягу українського бренду бай мі

 

Жіночий одяг, що закохує в українські сенси

 

Жіночий одяг із капсульних і сезонних колекцій – завжди про особливі значення. Щоразу ми обираємо нові сенси, з якими знайомимо світ. Закохувати – наша головна мета. Тому щоразу обираємо те, у що закохуватимемо весь наступний сезон. Або ж створюємо капсульні колекції, натхненні українським:

 

 

«ХТО МИ Є?» – капсульна колекція одягу, взуття й аксесуарів, натхненна творчістю Тараса Шевченка. Для цього створили колаборацію з Національним музеєм Тараса Шевченка, аби використовувати копії авторських полотен на речах колекції. Назва колекції і є головним запитанням, що спонукає кожного й кожну відповісти собі на нього щиро.
колекція хто ми є

 

 

«з а к о х у в а т и» – це назва всіх актуальних сезонних колекцій. Але кожна з них покликана закохувати в щось особливе. Наприклад, весняна колекція створена закохувати у волинські орнаменти, а літня – в орнаменти килимів Поділля. Нова колекція для осені закохує в історію й сенси косівської кераміки. А головне слово колекції «з а к о х у в а т и» залишаємо на видимій бірці кожної речі, аби це стало нагадуванням розділяти нашу спільну місію й закохувати світ в українське натхненно й щодня. Так жіночий брендовий одяг розповідає українську історію й наші цінності.

 

Увесь одяг жіночий створюємо від розміру XXS до XXL – аби кожна знайшла комфортний для себе й цінувала особливості свого тіла. А всі моделі штанів створюємо 3 довжин, щоб вибрати за своїм зростом чи просто за вподобанням: хочемо, аби гарний одяг для жінок був ще й безпечним і максимально зручним. Український бренд одягу byMe – можливість познайомитися з якісним і щирим українським.

 

Де купити одяг із нової колекції?

 

Нова колекція присвячена косівській кераміці: на речах залишили вишиті глеки різної форми, а головні кольори колекції – це брунатний, зелений і жовтий, як і малюнки на косівській кераміці.

Заходь до нашого шоуруму в Києві на вулиці Хрещатик, 46, аби познайомитися з речами наживо й поміряти вподобані речі. Одразу там і можна придбати одяг, що припав до душі. А купити одяг онлайн можна на byme.ua – заходь у потрібний розділ і обирай річ, що закохала. Відправимо твій пакуночок з новими речами.

Іще один спосіб отримати свою річ – замовити кур’єром додому, аби спершу поміряти. Обирай вподобані речі на сайті. Кур’єр привезе їх на вказану адресу й почекає, доки все поміряєш і визначишся. Ця функція доступна в Києві.