Брендові топи від byMe, що закохують в українське кожною своєю деталлю

Купити брендовий топ у byMe — це обрати річ, що закохує в українське кожною своєю деталлю. І сьогодні ми розповімо тобі чому і як саме. 

Бренд українського одягу byMe 8 років створили Аліна й Дмитро Сердюк. Тоді вони хотіли працювати разом і створювати речі про щирість. Проте з часом зрозуміли, що прагнуть ділитися чимось значно більшим — своїм захопленням. Захопленням наших власників стало все українське. Тож у бренду з’явилася надзвичайно важлива місія — закохувати в українське. 

Купити брендовий топ у byMe

Нині ми, виробник одягу byMe, обираємо частинку української історії, культури чи мистецтва кожної колекції. І в кожній колекції намагаємося розповісти про тему якнайбільше і якнайцікавіше. Для цього проводимо глибинне дослідження, співпрацюємо з музеями, дослідниками й дослідницями, навчаємо матеріалу всю команду. Аби згодом передати наше захоплення й знання тобі. Аби закохувати в українське крізь кожну річ, яку створюємо. Зокрема, і крізь топи жіночі. 

 

Як закохують жіночі топіки від byMe?

 

У byMe ми створюємо жіночі топіки, що мають значення. Одяг, особливий у кожній деталі й на кожному етапі створення, а згодом — і твого життя. 

  1. Спершу топіки для жінок стають частиною загальної концепції. Залежно від сезону ми обираємо силуети, кольори й матеріали. Так навесні ми створили асиметричні топи, що пасували до прозорої сукні, а влітку базові кроп-топи й жіночі майки в техніці макраме. Значну увагу також приділяємо тканинам: улітку обираємо льон, бавовну й віскозу. А ще — барвам: для колекції обираємо актуальні кольори сезону. 
  2. Аби ти змогла купити майку жіночу, що буде особливою, дизайнерка разом із дослідницею вивчає тему колекції й натхненно працює над тим, як показати її в речі. Згодом свої ідеї вона втілює в орнаментах, вишивках і бірках, що прикрашають топи жіночі. Завдяки цим деталям кожна майка-топ стає цінною й закохує в українське. 
  3. Не можемо не відзначити й наше виробництво. Увесь одяг ми виготовляємо в Україні, з натуральних матеріалів і на якісному обладнанні. А в’язані речі, наприклад, майстрині завжди створюють власноруч. Саме завдяки чарівницям виробництва ти можеш купити брендовий топ чудової якости, у широкій розмірній сітці — від XXS до XXL — і стильних силуетів. 

Наші топи вирізняються тим, що закохують в українське якістю, силуетами й сенсами. А отже доводять: українська мода може бути сучасною, комфортною й змістовною водночас. Саме так ми закохуємо в українське. 

жіночі топіки

 

Топ жіночий купити в byMe: як і де це зробити? 

 

Заходь у розділ топи на byme.ua та обирай свій топ жіночий. Купити його зможеш тут же онлайн чи завітавши на примірку в магазин жіночого одягу ™ byMe. У Києві за адресою Хрещатик, 46 ми чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00. А ще, зовсім скоро ми чекаємо тебе й Львові. Стеж за всіма оновлення на сторінці бренду byMe в інстаграмі.