Босоніжки зі змістовними деталями – обирай свою пару на літо

У літній колекції створили жіноче взуття – босоніжки, мюлі, туфлі – моделі, які закохують у змістовні деталі й комфорт. Літня колекція натхненна подільськими орнаментами. Тому на одязі, взутті й аксесуарах знайдеш вишиті кольорові і яскраві орнаменти з килимів Поділля. Аби подивитися всі моделі й купити якісне жіноче взуття, переходь до розділу «Взуття». А далі познайомимо з літнім взуттям детально.

 жіноче шкіряне літнє взуття byMe

 

Літнє взуття: босоніжки, що закохують в орнаменти

 

Літнє взуття з нової колекції закохує в деталі, що діляться зі світом важливим. Ми прагнули зберегти практичність взуття, аби кожна модель пасувала до щоденних і особливих подій і була комфортна для ніжок упродовж активного дня. Але водночас – додати особливих сенсів кожній моделі. У колекції знайдеш літнє взуття: босоніжки, туфлі, мюлі. Обирай ті, що закохали.

Особлива модель із колекції – босоніжки з вишитими орнаментами:

молочні мають орнамент жінки – фрагмент із рушника 1886 року з Чернігівщини;
чорні – з орнаментом жінки з килима-підвіконника початку XX століття з Вінниччини.

Обидві моделі мають ремінці, які можна регулювати для своєї ніжки. Висота підборів – 6 см.

Дивися й інше жіноче шкіряне літнє взуття:

Туфлі босоніжки з орнаментом коника – це фрагмент із підризника XVIII століття. Ця модель виконана з натуральної замші молочного й червоного кольорів.
Дідусеві босоніжки – з технологією м’якої устілки й зі стійкою підошвою. Ідеальний варіант для літніх активних днів. Виконані чорного й кремового кольорів.
Літні мюлі – із сіточкою, відкриті, вельветові. Кожна модель має ремінці з регуляторами й свої особливості. Наприклад, на вельветових залишили орнамент квітки з килима-підвіконника Вінницької області.

Стильне жіноче взуття купити можна в нашому шоурумі або на сайті.

Взуття з натуральної шкіри byMe замовляй наперед з екошкіри – за очікування даруємо знижку -5%.

жіноче взуття босоніжки by Me

 

Як купити літнє взуття жіноче від byMe?

 

Обирай свої босоніжки – український виробник byMe про комфорт на щодень. Купити літнє взуття жіноче можна онлайн і офлайн:

  1. На сайті – тут зібрали всі актуальні колекції й доступні моделі взуття. Замовляй і сплачуй на сайті, аби отримати своїх літніх улюбленців.
  2. У шоурумі в Києві – на вулиці Хрещатик, 46 можна поміряти вподобане взуття й познайомитися з новинками колекцій.

Виробник byMe – для тебе, якщо прагнеш розділяти з нами спільну місію закохувати світ в українське.