Блузи натхнені театром «Березіль» — обирай у byMe

Весна — час легких і невагомих поєднань. Образів, що нагадують про відродження барвами й фактурами. Жіночі блузи чудово пасують для їх створення. Саме тому жіноча блуза стала невіддільним елементом нової весняної колекції. Вона чи не найяскравіша частинка колекції. І як завжди в byMe блуза жіноча — про цінні сенси. Чим вона важлива й особлива, розповідаємо далі. 

купити блузку з нової колекції «Березіль» byMe

 

Жіночі блузки з колекції «Березіль»

 

Жіночі блузки дарують настрій весни. Вони — про відродження й пробудження. Про це й нова колекція одягу, взуття й аксесуарів «Березіль». У ній ми, бренд одягу byMe, розповідаємо про театр «Березіль». Це театр часів розстріляного відродження, місце творчих експериментів і народження нового українського мистецтва. Його заснував режисер Лесь Курбас, пілч-о-пліч із художником Вадимом Меллером. Згодом їхній тандем досягнув свого піка в співпраці з драматургом Миколою Кулішем. Красиві блузки, як і всі речі з колекції натхненні театром. Це виявляється крізь форми, барви, орнаменти й сенси.

блуза жіноча в byMe

Проте блуза жіноча — особлива в кожній із цих категорій. Отож, яку вдасться купити блузу в новій весняній колекції від ™ byMe?

 

тезаБарва. Жіночу блузку з колекції втілили білої й чорної барв. Напівпрозора, вона створює відчуття легкости й додає поєднанням незвичности. 
тезаФактура. У новій колекції зможеш купити жіночі блузки небанального силуету. Так жіночі блузи мають фактурні хвильки в усю довжину: від горла й донизу й на рукавах. Блуза об’ємна, вільного крою. У її складі — поліестер, поліамід і еластан. Завдяки чому, блуза приємна до тіла, зручна й практична. 
тезаБірка. Із самої лиш форми відчуваємо, чим натхненні жіночі блузки. Купити їх — розповісти про театр у його феєричній атмосфері. Проте ще більшої феєрії й екстравагантности блузі додає вистава, якою надихалися, створюючи її. На бірці зобразили персонажку з постановки «Алло на хвилі 477!». Яскрава вистава-ревю вражала сатирою, новими персонажами й кордебалетом — березільці прагнули перенести на українську сцену європейське мистецтво. Усі ескізи до вистави створив художник театру Вадим Меллер. За це їх було вбито. Про це ми не можемо й не маємо права мовчати. Тож жіноча блуза стає з одного боку одою яскравому мистецтву «Березолю», а з іншого — нагадуванням про сміливість з ягою творили митці й мисткині. 

 

Як купити блузку з нової колекції «Березіль»?

 

Купити блузку з нової колекції «Березіль» — це розповісти історію сміливости. Зберегти її в пам’яті народу. З такою метою ми створили всю колекцію, зокрема й жіночі блузки. Купити жіночі блузки зможеш двома способами:

  1. Онлайн — на byme.ua чи в соціальних мережах бренду. Обирай блузу в інстаграмі, телеграмі, на фейсбуці, у вайбері чи поштою. Звертайся за порадами до наших онлайн-менеджерок. 
  2. У Києві — у шоурумі byMe за адресою Хрещатик, 46. Завітай на примірку, а також — до нашого мінімузею історії «Березолю». Працюємо щодня з 11:00 до 20:00.