Блузи byMe – особливі моделі для особливих днів

byMe – це колекції речей, що закохують в українське. У кожній новій колекції знайдеш усе необхідне для повноцінного й змістовного образу: одяг, взуття, аксесуари, прикраси. Речі byMe особливі елементами, покликаними закохувати в українські кольори, символи й орнаменти. Це речі, що стануть у гардеробі й образі винятковими й особливими. Тому в кожній колекції створюємо й базові речі, що стануть основою для сенсово насичених образів. Жіночі літні блузи – це якраз ті речі, що стануть для тебе особливими. Аби подивитися всі моделі й купити жіночі літні блузи, переходь у потрібний розділ і обирай свою. Далі знайомимо тебе з кожною блузою детально.

купити жіночі літні блузи баймі

 

Жіночі блузки – аби бути винятковою річчю в гардеробі

 

Жіночі блузки з нової колекції створені закохувати в особливість. Вони – про нашу мрію закохати світ в українське щиро й назавжди.

Жіноча блуза з прошви. Ця модель особлива серед нової колекції – вона максимально літня, невагома й простора. Має широкі рукави, а її особливість – стрічки спереду, які можна зав’язати. А ззаду знайдеш бірку, на якій вишили фрагмент орнаменту з рушника 1886 року села Рудка Чернігівського району. Це образ жінки – кольори орнаменту залишили оригінальними, червоний і блакитний. Ця блуза пасуватиме до літніх легких і змістовно насичених образів. Спробуй одягнути її зі спідницею сліп улюбленого кольору, а під низ обирай м’який бавовняний топ. Тут доречними будуть молочні босоніжки з таким же вишитим орнаментом на підборі.
Блуза жіноча «Минуле – … – Майбутнє». Вона належить до колекції «ХТО МИ Є», яка знайомить із мистецтвом Тараса Шевченка. Це особлива колекція, покликана допомогти знайти щиру відповідь на головне питання. Блуза має пишні рукави й манжети, а ззаду зав’язується яскравою червоною стрічкою. З однієї сторони від стрічки – вишите слово «Минуле», а з іншої – «Майбутнє». Аби пам’ятати цінувати мить між ними й жити її свідомо. Блуза виконана з 30% льону й 70% бавовни. Одягай її на мистецький вечір чи на вишукану вечерю.
Серед обов’язкових речей для літа – блуза біла жіноча. Купити її можна одразу з улюбленим базовим топом. Обирай м’який бавовняний, в рубчик чи бралет. Ця блуза напівпрозора, невагома й простора. А на рукаві залишили бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» в українське щодня.
Іще один варіант – ажурна блуза. Коли не можеш визначитися з образом, але хочеш легкий і літній, тут доречна – блуза жіноча. Купити її пропонуємо одразу з топом. Спробуй обрати чорний або яскравий топ, аби зробити образ насиченим і виразним.

 

Як жіночі блузки купити в byMe

 

блуза жіноча купити byme

Жіночі блузки купити можна в нашому шоурумі в Києві – на вулиці Хрещатик, 46. Приходь поміряти новинки й забрати вподобані речі. Або ж блузки купити можна на сайті byme.ua – тут знайдеш усі доступні моделі й розміри. Але коли немає твого розміру, спробуй замовити наперед – даруємо -5% знижки за очікування.