Блуза, що нагадає жити зараз і свідомо

TM byMe створено, аби закохувати світ в українське щиро й назавжди. Віримо, що можемо зробити це разом! Колекція «ХТО МИ Є?» створена, аби нагадати не боятися сміливих запитань. Інколи запитання навіть важливіше за відповідь, бо дозволяє побачити світ щиро, а згодом – відповісти собі чесно. Тому речі з колекції спонукають задуматися про своє минуле, аби свідомо будувати майбутнє. Віримо, що без цього знання неможливо бути із собою повністю щирими. Для колекції обрали картини Тараса Шевченка – людини з минулого, яка й досі впливає на наше майбутнє. У його творчості шукаємо відповідей на свої запитання й прагнемо не повторювати помилок минулого. У колекції є особлива жіноча блуза. Сьогодні детально про неї розповімо. А щоб подивитися всі речі з колекції й купити блузку, переходь до розділу «Шевченко».

купити модну блузку  баймі

 

Колекція «ХТО МИ Є?»: блуза жіноча

 

Блуза жіноча з колекції «ХТО МИ Є?» покликана нагадати про важливість миті. Ця блузка жіноча має особливу вишивку: ззаду на спині з одного боку «Минуле», а з іншого – «Майбутнє». Посередині між ними є червона стрічка: те, що з’єднує минуле й майбутнє – наше сьогодення. Саме тут наша увага й можливість діяти. Однак без знань про минуле й мрій про майбутнє, теперішнє не може бути свідомим і цілеспрямованим. Блуза від українського бренда нагадає про важливість часу і його випробувань.

Особливості блузи:

виконана з 30% льону й 70% бавовни – зручна для спекотних літніх днів, але й пасуватиме для інших сезонів;
має пишні рукави, що різко звужуються – додає особливого настрою образу;
пасує до мистецьких заходів, літературних вечорів і настрою знайомитися з українським.

Серед актуальних колекцій маємо й інші блузки для жінок:

ажурна блуза з біркою-нагадуванням «з а к о х у в а т и» в українське натхненно й щодня;
ніжна й простора блуза на зав’язках з вшитим орнаментом жінки з рушника 1886 року села Рудка, що на Чернігівщині;
напівпрозора повітряна блуза з подовженими рукавами, що пасує на невагомих літніх образів і настрою легкості.

Купити оригінальну блузку будь-якої моделі можна від розміру XXS до XXL.

купити оригінальну блузку by me

 

Як купити жіночі блузки byMe?

 

Купити жіночі блузки пропонуємо онлайн або офлайн.

Онлайн замовляй на сайті byme.ua – тут знайдеш усі доступні моделі й можеш дібрати свій розмір, орієнтуючись на розмірну сітку й свої параметри. Якщо твій розмір зараз недоступний, замовляй наперед. А від нас – додаткові -5% знижки за очікування до твоєї особистої.
Офлайн можна поміряти й купити речі в нашому просторі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 знайдеш наший шоурум – заходь знайомитися з новинками й забирати нових улюбленців свого гардероба.

Український бренд byMe – місце для твого знайомства зі щирим українським.