Блуза byMe – весна починається всередині

Весняний настрій завжди випереджає прихід весни. Ми очікуємо вдихнути перше все ще прохолодне, але вже весняне повітря й відчути на собі нарешті теплі сонячні промінці. Та насправді ми прагнемо оновитися. А цьогорічна весна – ще й про надію. Це надія, що оновлення кожної й кожного відбудеться і з глобальним оновленням. Тому найголовніше – перемога. А для цього треба мати сили й натхнення. Внутрішня легкість і грайливість – головні атрибути весняного настрою. Вони прикрашають і мотивують. Створюючи передвесняну колекцію, ми прагнули передати цей настрій весняної легкості – аби надихатися й наповнюватися силами для перемоги. Одна з найвесняніших речей із Pre-Spring – невагома блуза. Якщо бажаєш купити блузу [перед весною], обирай свій розмір на сайті й закохуй у свою весну!

 

Жіночі блузки byMe – аби надихатися

 

Купити жіночі блузки від byMe

Бренд одягу byMe закохує українців в українське. Жіночі блузки ми створили за покликом закохати в українську весну. У її ніжність і насиченість водночас. Аби любов до українського мотивувала наближати нашу спільну мрію.

Жіноча блуза byMe::

невагома – із дуже легкої й напівпрозорої тканини, аби передати невимушену легкість весни;
текстурна – аби легка тканина набула рухливості й об’єму, а образи були виразними;
об’ємна – для свободи рухів і відчуття простору;
із довгим і широким рукавом – додає образу динамічності;
із біркою «з а к о х у в а т и» – аби пам’ятати закохувати у свою весну й весну України.

Усі блузки жіночі виготовили білого кольору, аби зберегти настрій легкості й свіжої ніжності. Аби дібрати свій розмір і купити блузку, що закохує, переходь у розділ «Блузи». Блузи byMe – аби закохуватися в легкість бути собою. Ця блуза жіноча пасує до весняних мініспідниць і прямих штанів – шукай свої поєднання

Де купити блузку жіночу від byMe?

TM byMe – це речі, що закохують. В українські традиції й культуру. У свободу бути собою і свідомий вибір надихатися українським. Обирай речі, які тебе закохують.

А якщо бажаєш обрати й купити блузку жіночу, чекаємо тебе тут:

Київ, Хрещатик, 46 – тут наш простір з усіма доступними речами. Заходь, аби поміряти й закохатися у свої речі.
Онлайн блузу жіночу купити можна на сайті й в інстаграмі – допоможемо визначити твій розмір і повідомимо про доступні товари.
Жіноча блуза Баймі

Залишайся з нами, аби закохувати в українське.