Базові літні шорти з важливим змістом

Літо – час творчості! Обожнюємо літо за можливість створювати яскраві, змістовно насичені й зручні речі. Наше літо – про комфорт упродовж дня, навіть попри наполегливе й щедре сонечко. Тому для літньої колекції обрали безпечні й легкі тканини. А ще наше літо – про важливі значення. На більшості речей знайдеш орнаменти з килимів Поділля. Обрали їх за барвність, виразність і деталі. Вони ідеально пасують до нашого літа. Так, придбавши літню річ, ти ділишся зі світом сенсами, цінними для кожної й кожного з нас. Бренд одягу byMe – аби закохувати в українське натхненно й щодня. Орнаменти на речах про це нагадають. Шорти для жінок із нової колекції – особливі. Бо діляться цінним. Якщо хочеш подивитися всі моделі й купити літні шорти жіночі, переходь до розділу «Шорти». А далі можеш почитати про особливості кожної моделі.

шорти жіночі купити баймі

 

Літні шорти жіночі від byMe – аби закохатися в комфорт

 

Літні шорти жіночі – про легкість рухів і важливість сенсів. Вони кольорові, легкі й максимально зручні для літа.

Шорти літні:

виконані з 30% льону й 70% бавовни – аби впродовж спекотного дня почуватися комфортно без шкоди для тіла;
мають бірку з вишитим орнаментом коника – це фрагмент із підризника XVIII століття села Гирине Глухівського повіту;
шорти купити можна кремового, рожевого, блакитного, червоного й чорного кольорів – а комплектом можна обрати такі ж сорочки з вишитими подільськими орнаментами.

Шорти літні жіночі є й інших моделей. Обирай джинсові шорти для щоденних і особливих образів. Ми обожнюємо поєднувати їх із літніми кроп-топами – спробуй!

Шорти жіночі купити можна одразу з уподобаними речами, аби створювати виразні образи:

  1. З бавовняними топами. Обирай молочний чи графітовий в рубчик – вони комфортні для спеки й безпечні для тіла. А зверху можна додати вишиту сорочку. Доповнюй дідусевими босоніжками – і образ готовий.
  2. З літніми блузами. Обирай легку напівпрозору, ажурну чи з прошви на зав’язках – усі пасують до літнього настрою й підкреслять обрані шорти.
  3. З лонгслівами. Тут вибір за тобою – обирай той, що близький тобі за значеннями. Яскраві з Говерлою чи Санжійкою. Або ж виразний із волинськими орнаментами. Знаходь свої поєднання.
шорти літні byMe

 

3 способи купити літні шорти

 

Пропонуємо такі способи купити літні шорти:

Замовити шорти на сайті byme.ua – обирай потрібний розмір, вказуй адресу доправки, сплачуй і чекай свій пакуночок з новими улюбленими речами.
Купити літні шорти жіночі в шоурумі в Києві. На вулиці Хрещатик, 46 – наший простір. Заходь знайомитися з новою колекцією й міряти новинки. А вподобані речі можна одразу забрати із собою.
Замовити до 5 речей кур’єром у Києві – зможеш поміряти, не виходячи з дому. Кур’єр зачекає, доки завершиш і визначишся, які речі залишаєш.