Аби закохатися в себе. Лосини з розрізами byMe

Закохувати – головна місія TM byMe. Ми обрали її свідомо й утілюємо зі щирою цікавістю. Відкривати Україну – надихає нас створювати нові колекції. Тому в колекціях хочемо ділитися з вами тим українським, що нас закохало. Одяг, взуття й аксесуари byMe мають українські орнаменти з традиційних вишитих сорочок і предметів побуду українців, зображення Українських міст, сіл, гір, а ще – рослин із Червоної книги України, аби нагадати собі й усім берегти те, що маємо. Речі з цими елементами змістовно насичені і є акцентними в образі.

купити жіночі лосини Баймі

Тому до колекцій додаємо базові речі, аби було легко зібрати повноцінні образи. На таких речах залишаємо лише бірку-нагадування з головним словом колекції «з а к о х у в а т и», аби кожна її власниця розділяла з нами місію закохувати українців і світ в українське. Жіночі легінси – одні з таких базових, але водночас особливих речей. Переходь до розділу «Лосини», аби подивитися всі моделі й купити жіночі лосини, що пасуватимуть до твоїх змістовних образів.

 

Жіночі лосини від byMe: особливості

 

легінси жіночі купити byme

Жіночі лосини від byMe належать до колекції «з а к о х у в а т и». Обирай як базу до весняних чи літніх образів.

Легінси жіночі:

Зі щільної тканини – не просвітлюватимуться, тому сміливо обирай до топів чи коротких кардиганів.
Еластичні – не перетискатимуть шкіру й не залишатимуть слідів, якщо правильно дібрати свій розмір.
Мають розрізи внизу – відкриватимуть ніжку, тому підкреслюватимуть обране взуття.
Мають бірку-нагадування «з а к о х у в а т и» – аби пам’ятати про місію закохувати в українське.

Пропонуємо кілька варіантів, як стилізувати лосини жіночі.

  1. Лосини з розрізами + біла сорочка з орнаментами + білі кеди з технологією м’якої устілки + прикраси з колекції «Орнаменти». Це базовий образ на щодень: і для роботи, і для прогулянки. Важливо, що він базовий, але змістовний. Орнаменти на сорочці й орнаменти на прикрасах його увиразнять. Додавай улюблену сумку – і образ довершений.
  2. Легінси з розрізами + лонгслів з орнаментами + джинсова куртка з орнаментами + пухнасті балетки. Цей образ – для більш невимушеного настрою. Сюди насуватимуть яскраві прикраси або ж акцентна сумочка чи макіяж. Обирай за настроєм.
  3. Лосини + бавовняний топ улюбленого кольору або бралет + об’ємний жакет + туфлі-сіточка. Вечірній образ – більш відвертий і сміливий. Пасуватиме до грайливого настрою й улюбленого місця відпочинку. Образ можна довершити хустинкою з орнаментами, аби підкреслити його сенси.

Лосини жіночі купити можна одразу з уподобаними речами. Або ж обрати цілий образ!

 

Легінси жіночі купити: місця й способи

 

Легінси жіночі купити можна онлайн і офлайн.

На сайті byme.ua в розділі «Лосини». Обирай потрібний розмір і замовляй одразу на сайті.
У шоурумі в Києві на Хрещатику, 46. Заходь, аби поміряти вподобані речі.

Бренд одягу byMe – для тебе, якщо хочеш закохуватися й закохувати в українське. Приєднуйся!