Жіночий одяг від byMe — про цінне для кожного українця

Жіночий одяг від виробника byMe — це речі, що мають значення. От уже 8 років ми обираємо доносити, що річ — це форма, крізь яку вдається ділитися цінним. Наша цінність: закохувати в українське. Тож кожна колекція жіночого одягу ділиться частинками української історії, культури чи мистецтва. Так, ми вже розповідали про творчість Тараса Шевченка, орнаменти Волині, подільські килими, косівську мальовану кераміку й модерний театр «Березіль». Про які змісти вдасться купити одяг для жінок цієї весни, розповідаємо далі. 

 

Який брендовий жіночий одяг придбати в byMe? 

 

Купити стильний жіночий одяг оптом byMe

У byMe ми пропонуємо придбати різний брендовий жіночий одяг:

  • топи й футболки, 
  • блузи й сорочки, 
  • штани й джинси, 
  • сукні й спідниці. 

У кожній колекції також створюємо аксесуари:

  • хустинки, 
  • рукавички, 
  • в’язані деталі. 

Для нас важливо закохувати в українське з першого погляду, тож у ™ byMe ми обираємо якісні матеріали, співпрацюємо з українськими виробниками, а взуття зі штучної шкіри виготовляємо власноруч. Для нас цінно, аби ти могла купити одяг із сенсами, тож кожну з моделей, перерахованих вище, ми наповнюємо змістами. Нині, ми, виробник одягу byMe, пропонуємо обрати одяг, натхненний цвітом півонії тонколистої. 

Півонія тонколиста — квітка з Червоної книги України. Щовесни ми обираємо рослину, що зникає. Показуємо її, розповідаємо, що знищує квітку, і разом вчимося берегти її. Півонія тонколиста росте на Півдні й Сході України, вирізняється баровою й формою пелюсток. А зникає квітка через діяльність людини. Тож ми певні, що мусимо знати про це й уберегти її. 

Жіночий одяг від бренду byMe з колекції «Півонія» вирізняється червоною барвою, вишитими квітами й елементами у формі пелюсток. Зокрема, у колекції зможеш:

 

Чому варто купити брендовий одяг від byMe?

 

Купити брендовий одяг від byMe — це обрати поєднання якості, актуальних силуетів і цінних сенсів. Колекція про півонію тонколисту є найкращим цьому підтвердженням. У ній ділимося думкою про те, що цінність України в кожній квітці на її землі, а отже — і в її житті. Тож маємо берегти рослини з Червоної книги України. Речі ж з колекції стильні, трендові і якісні. 

Жіночий одяг від бренду byMe з колекції «Півонія»

Як купити брендовий одяг від виробника byMe?

  • переглядай речі тут, на byme.ua — додавай їх у кошик і замовляй на зручне відділення Нової пошти, 
  • обирай купити жіночий одяг у Києві — завітай на примірку до шоуруму ™ byMe за адресою Хрещатик, 46. Тут чекаємо тебе щодня з 11:00 до 20:00.